CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Államtitkárból lett kormánybiztos avatta fel a felújított tűzoltós IFÁ-t

2019. május 09. 04:24 - csú

czunyine_az_ifa_kormanyanal.PNGCzunyiné Bertalan Judit fideszes országgyűlési képviselő, volt köznevelésért felelős államtitkár, most  a digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos

Nagy kincs a humor, a politikában főleg. Sajnos politikusaink egyre kevésbé értik és főleg, nem művelik ezt a műfajt.

Mindez Czunyiné Bertalan Judit fideszes országgyűlési képviselőről jutott eszembe, aki a mai politika egyik legabszurdabb és talán legviccesebb akcióját hajtotta végre: átadott egy felújított IFA tűzoltóautót, amit ugyanazon szertartás keretében fel is szenteltek. Igen, pap szentelte fel a tűzoltóautót és annak fecskendőjét.

Vegyünk még egy nagy levegőt.

Az autó IFA W50-es típus, amit még Kádár idejében az NDK-ban gyártottak. Czunyiné  Facebook bejegyzéséhez  azt írta:

Egy jól felszerelt tűzoltófecskendővel gazdagodott a Bábolnai Önkéntes Tűzoltó Egyesület. Nap, mint nap csaknem 7000 állampolgár számíthat a gyors és határozott segítségükre”.

Itt megállnék, ehhez nehéz bármit is hozzátenni.Talán csak annyit: Czunyiné tavaly egy Rábát is átadott.

orban_czunyine_es_a_dadi_ovodasok_2018_marciusaban.PNGÉs Czunyiné volt az, aki szintén tavaly a választási kampányban Orbán Viktorral – spontán – betért a dadi óvodába: kezet ráztak, videóztak, és boldog csoportképet is készítettek az óvodásokkal.

Orbánt az eset miatt a Nemzeti Választási Bizottság a köznevelési törvény megsértéséért megbírságolta, erre Facebook-oldalának, „vicces beszólásait gyűjtő videóiba” háromszor is bevágták, amint Patyi András NVB-elnököt „bírságbajnoknak” nevezi. Na, ez vicces?

Majd Orbán, persze Czunyinéval együtt, visszament ugyanebbe az óvodába, focilabdákat és focikapukat vitt a gyerekeknek, majd bőrcipőben és öltönyben gólt rúgott az egyik kiskapuba.

Ugye lassan már önök is értik a humort? S hogy mindez tényleg vicces legyen, érdemes felidézni: Czunyiné 2014-től két éven át épp a köznevelésért felelős államtitkár volt, Balog Zoltán miniszter 2016-ban váltotta le. Helyette tudják, minek nevezték ki? Digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztosnak.

És még mondják, hogy nincs itt humor. 

Lampé Ágnes (Klubrádió)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1614815658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása