CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Boggie büszke csepeli szüleire, a sikerhez vezető küzdelmes útra

2019. július 06. 05:05 - csú

boggie-1.jpgCsemer Boglárka, azaz Boggie még 2013-ban, a Parfüm című dalával robbant be a köztudatba, azóta egy ország zárta a szívébe a csinos énekesnőt. A mostanra édesanya és feleség szerepben tündöklő Boggie-t a Család.hu interjúvolta meg, hisz nem mindenki tudja, honnan is jött ez az aranytorkú csepeli lány.

A fiatal énekesnő elmondása szerint szerencsés, hogy a felmenői között senki sem dolgozott az énekesi pályán, mert így nem tudták, hogy mitől kell óvni a lányukat. Boggie egy csepeli munkáscsaládból jött, édesapja lakatos, édesanyja szövőnő volt, akik a kezdetektől fogva támogatták őt a céljai elérésében.

Kiskorom óta határozott elképzeléseim vannak a céljaimról, a szüleim mindig támogattak, bátorítottak a maguk módján. Pedig egy csepeli munkáscsaládból származom: apukám lakatos volt, anyukám szövőnő. Nem értettek a zenéhez, és nem voltak felmenőim, akik kijárták volna az utat nekem" - mondta az énekesnő.

Boggie, hálás azért, hogy apukája

mindig bölcsességgel halmozta el, és nem kényszerítette őt egy "rendes állásra". Mint mondta, nem lenne szabad neheztelni a szüleinkre, és nem kellene hasonlítgatnunk magunkat másokhoz, vagy azt hinni, hogy a másiknak könnyebb. Boggie a mai napig szerencsésnek tartja magát, hogy megtanulhatta, hogyan lehet a nehézségekből is a jót kihozni.

"Sajnos a szüleim már nem élnek, de a nővéremmel így még jobban összetartunk: minden nap beszélünk telefonon, és hetente legalább egyszer találkozunk. Ezt a gyerekeink is nagyon igénylik." - mondta Boggie, aki az interjúban még beszélgettek az énekesi karrierje kezdeti nehézségeiről, az első sikerekről, és arról, hogy mit gondol a házasság intézményéről.

Egy biztos, Boggie úszik a boldogságban, dübörög a karrierje, és bár kislányuk, Lenke csak két és fél éves, mint mondta, egy kistestvérrel még kerekebb lenne az életük.

Forrás: blikk.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr414927844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása