CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bort (is) iszik és vizet prédikál

2019. augusztus 01. 05:52 - csú

borbely_dontott_iszik_es_vezet-777_1.pngAzt mondja Borbély Lénárd, hogy nem tudnak mit kezdeni a kocsmaként működő dohányboltokkal. Eh!? Ki hozta létre a dohányboltokat? A Fidesz!

Ki engedte be oda az alkoholforgalmazást? A Fidesz! Ki adott engedélyt például Csepelen arra, hogy egy általános iskola bejáratától pár lépésre dohányboltok nyithassanak a Karácsony Sándor utcában? A Fidesz!

Melyik önkormányzat emberei húzódoznak érvényesíteni a közterületen folyó alkoholizálás szankcionálását pl. az utóbbi trafikok esetében? A Fidesz vezette csepeli önkori emberei! Egyesek szerint ez nem véletlen, de ugye a trafikok valós tulajdoni hátterét nehéz kibogozni. Arra meg ugye emlékszünk, hogy a

trafikpályázat elég bundázottnak tűnt.

Végül meg finoman jelezném, hogy az ittas vezetés miatt  büntetett polgármester inkább ne emlegesse ezt a témát. Noch dazu, az Airbnb-t valóban rendesen kellene szabályozni, szóval beszéljenek már az új igazságügyi miniszterrel, aki a férjével így adja ki a budapesti lakásukat. Csak van ott gyakorlati tapasztalat! .

Persze a miniszter asszony az egészből azt tartotta lényegesnek, hogy felvegye a havi 300 ezres lakhatási támogatást.

Forrás: Szabó Szabolcs közéleti Facebook oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6414982894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása