CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen hogyan kell bizonyítani a talpnyalói hűséget?

2019. augusztus 12. 05:55 - csú

talpnyalo_talpnyalas.PNGLehet, hogy eddig kevés válasz érkezett be a hat hete közzétett „3. Csepeli Konzultáció” bugyuta, szájbarágós, az embereket lenéző kérdéseire?

Lenéző, mert semmibe veszi az emberek véleményét az, aki álkérdéseivel nem biztosít valódi választási lehetőséget, aki azt hiszi, ha mindenki igennel válaszol, mert másképp nem is lehet válaszolni az álkérdésekre, akkor mindenki egyetért mindennel Csepelen. Nem kell tehát sokat gondolkodni azon, vajon többséget kapnak az igen válaszok vagy sem. 

Borbély Lénárd sem gondolta, hogy

izgulnia kell a válaszok miatt.

A visszaküldött válaszok száma sem igazán érdekes számára. A lényeg, amit olvashatunk majd a Csepeli Hírmondóban (CSH) néhány héttel az önkormányzati választások előtt, hogy a csepeliek többsége támogatja Borbély jövőre vonatkozó terveit, ergo, rá kell voksolni október 13-án.

Az már csak hab a tortán a CSH minapi számában, hogy a  rövid pár soros cikk mellé  két képet tett a szerkesztő Borbélyról, a nagy csepeli konzultálóról. Ez leginkább a lap készítőjének, kiadójának szervilis hozzáállását bizonyítja: két hasábon belül két kép kell a talpnyalói hűség bizonyításához, akkor már nehogy ezen múljon a főnök győzelme. Még a végén kirúgják a lap kiadóját…

V-A

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2715005394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása