CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tovább terjeszkedik Németh Szilárd birkózó birodalma a Hollandi úton

2019. augusztus 23. 05:55 - csú

nemeth_szilard_birkafejjel_3_ok-karcag-2018-06-30.PNGHatalmas az étvágya a mindenhez (is) értő Németh Szilárdnak. A Borbély Lénárd által irányított csepeli fideszes városvezetők felhasználásával most újabb falatot harap ki a Hollandi úti ifjúsági tábor területéből, hogy kedvenc hobbiját, az eddig négymilliárd forintra taksált birkózóakadémia létrehozását  támogassa, kétvállra fektetve a környék lakóinak nyugalmát

Tovább terjeszkedik Németh Szilárd birkózó birodalma a Hollandi úton. Pontosabban a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia és Multifunkcionális Sportcsarnok, amely az önkormányzat ifjúsági táborának jókora részén kapott helyet a csepeli önkormányzattól. Az eddig ismert adatok szerint, a Nagy Akadémia Építő, Németh által létrehozott alapítvány már 4 milliárd forint állami támogatással fejezheti be rövidesen a tábor területét jelentős mértékben elfoglaló épületkomplexumot. 

Az augusztus 21-i rendkívüli képviselő-testületi ülésen azonban az alapítvány további támogatásáról döntött a fideszes testületi többség. Mint kiderült, az akadémia komplexitásának további fokozása érdekében még fitneszparkra is szükség van, ezért pályázatot nyújtottak be a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácshoz. A 4 milliárdba ugyanis már nem fért bele. A tanács tagjai meg, teljesen véletlenül, éppen azon gondolkodtak, hogy fitneszparkkal segítsék javítani a csepeli közbiztonságot, bár lehet, hogy csak nem tudtak ellenállni Németh Szilárd pályázatának. A lényeg, hogy a fitneszparkra égetően szükség van, ráadásul ne legyen messze az akadémiától, mert a tikkasztó birkózó akadémiai produkciók, tusok és tusolások után

szegény birkózó akadémikusoknak szükségük lesz egy kis levezető lazításra. A zsozsó tehát meglett ingyen és bérmentve, az meg nem volt kérdés, hol legyen a fitneszpark. Természetesen az ifjúsági tábor területén, közvetlenül mellettük. Megígérték viszont, hogy nyitott lesz, bárki igénybe veheti. 

A csepeli képviselő-testület tagjai megkapták az alapítvány javaslatát a fitneszpark helyszínére, valamint a megállapodástervezetet, amin az alapítványt képviselő kurátor neve szerepel. Németh Szilárd, az alapítvány elnöke valamiért nem merte aláírni, még előzetesen sem. A testületi ülésen a fideszes többség egyetértett a megállapodástervezettel, felhatalmazta Borbély urat, írja alá.

Ingyen odaadták a 116 m2-t a birkózó alapítványnak, határozatlan ideig. Azzal nem is foglalkoztak, hogy döntésüknek, milyen hatása lesz az önkormányzati ifjúsági tábor és az azt eddig használó általános iskolások jövőjére. Az nem az ő dolguk. A Hollandi úti civilek pedig, akik annak idején a szocik beépítési tervei ellen, a Hollandi út zöldövezetként való megőrzése érdekében tüntettek, már nem érdekesek. Mostanában egyébként sem védik a zöld területet, még a fakivágások ellen sem tüntetnek. Németh viszont a mi kutyánk kölke, meg egyébként is Borbély úr mentora, Csepel megmentője, aki „rengeteget tett azért, hogy ez az országos jelentőségű intézmény és létesítmény Csepelre kerüljön”, aki a a párt, a Fidesz alelnöke, honvédelmi   államtitkár –  a Kedves Vezető kerületi vazallusa. Éljen a csepeli birkózóakadémia! Féljen, aki ezt a cirkuszt ellenzi?  Éljen a féljen? Na, ebből aztán elég volt!

vox

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6315020580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása