CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Már kérdezni sem szabad?

2019. augusztus 24. 02:52 - csú

donath_laszlo_es_donath_anna_-2019-08-08.jpegA Fidesz-hatalom szenny-médiájának célkeresztjében: Donáth László és Donáth Anna

Önök tudják, hogy miért mondott le a karcagi rendőrkapitány? Mert keveset keresett? Hát nem. Mert nem tudta megfőzni a karcagi birkapörköltet? Hát azért sem. Mert Pintér úr azt mondta neki, hogy kedves Teleki Zoltán alezredes, Zoli! Jó lenne, ha most lemondanál? Nagyon valószínű!!! Sanyikám, mondhatta Teleki Zoltán alezredes, én csak azt tettem, amit eddig is mindenki, mire a mi Sanyink azt válaszolhatta, hogy: „ugyan már, nálam kapsz majd munkát, amivel meg leszel elégedve, de most mondjál le”. Ennyi.

Tudják, hogy Karcagon nem volt szabad megbüntetni a kórház igazgatóját, mert

Ő intézte el a rendőröknek a várólistákat, hogy ne legyenek várólisták, hanem MOST listák.

És mit szólnak a Donáth-ügyhöz? Apa és lánya rámentek a takarítónőkre, mondják a felkormányolt médiák. Az apa lelkész, a lány EU-s képviselő. Tökéletes célpontok. Ha ez nem jön be, keresnek majd más ügyet. Meg kit érdekel a rágalmazási per? Pénz van, idő, mint a tenger, ugye Thürmer Pufi? Ő is indul a fővárosban Tarlós ellen. A munkásosztály a FIDESZ ellen. Szép kis vircsaft. Gondolják csak el, a Vörös Csepel és a Váci út felsorakozik Thürmerrel az élükön a Kossuth téren. Lesznek vagy hárman. Ha szerencséjük van, Kövér meghívja Őket egy kupicára, mert magyar ember csak a pálinkából ért…és akkor jól kidühönghetik magukat. Talán ott lesz Berki Krisztián is, aki főpolgármester jelölti-pozíciójával magához édesget még pár százmillió követőt. Ő egyébként kedveli Tarlóst, és ad majd neki valami nyugdíjas állást a városházán. Ő lehet az új portás. 

Vagy itt van ez a szerencsétlen Balogh János. Állítólag szeptemberben a vádlottak padjára ültetik, mert mint az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke, inkább saját magának utalta a pénzeket, mint másnak. Erre szokták mondani, hogy még a szenteknek is maguk felé hajlik a kezük. Tudják, van jó cigány és van rossz cigány a jelenlegi központi felfogás szerint. Balogh urat egy titokban rögzített hangfelvétel buktatta le, amelyen az hallható, hogy fiktív kampányrendezvényeket akar lepapíroztatni egy vállalkozóval, akinek pénzt ajánl cserébe, íme: „nyilván több településen kellene csinálnunk kampányt papíron. Papíron. Nem kell megcsinálni semmit. ha ötszázat [500 ezer forintot] kapol kereken? Hármat [3 milliót] visszahozol nekem. (…) Gondold át, figyelj ide, lásd, hogy nem szarrágó vagyok, akkor kapol hatszázat. Tisztán. Farkas Flórián csak mosolyog a tenyerébe. Ő a jó cigány. Neki nem kell a bíróságra mennie. Mert csak.

Aztán kiderült a minap, hogy csődbe ment Zugló, amiről kizárólag Karácsony tehet. Direkt szétbarmolt mindent, amit lehetett. Már a Thököly út sem olyan, mint régen… Meg a pécsi Péterffy Attila is nagy kópé a helyi lap szerint, hiszen most feljelentésekkel riogat. Pedig csak azt kérdezték vele kapcsolatban a helyi fideszesek, hogy Ön akkor is Péterffy Attilára szavazna, ha családon belüli erőszakot követett volna el?

Ez olyan kérdés, mint amikor a focista sárga lapot kap, és azt mondja a bírónak: Te meg miért nem mész el az édes jó anyukádba? Mire a bíró kiállítja. Erre a focista: Szép világ, már kérdezni sem szabad?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8315016306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása