CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Erdősi Éva polgármesterjelölt nyílt levele Borbély Lénárd polgármesternek

2019. augusztus 26. 05:25 - csú

erdosi_eva_2019.pngStart: Heves reakciókat, mély indulatokat váltott ki Erdősi Éva nyílt levele, amelyet Borbély Lénárdnak címzett saját Facebook oldalán. Sokan mondták el véleményüket, és sokan mondtak véleményt a véleményekről valamint a véleményt mondókról, továbbá a levélíróról. Csak egy valaki nem szólalt meg eddig: a címzett. Ezért most változtatás nélkül közöljük a nyílt levelet. Aki olvassa, adja át, hátha Borbély úr polgármesterhez méltón méltóztatik válaszolni a levélben foglaltakra, az ígéreteinek teljesítését firtató kérdésekre:

Tisztelt Borbély Lénárd!

Bárhol járunk a kerületben, önnek hála ömlik ránk az önkormányzati propaganda. Túlzás nélkül állítható: a mi kis békés szigetünk az utóbbi hetekben egy nagy táblatengerré vált. A fideszes hatalomvágy eredményeként megvalósult táblázást „természetesen” már megint a csepeliek fizették. Pedig az erre elszórt tízmillió forintnak találhatott volna jobb helyet, ha nem a propaganda lenne önnek a legfontosabb.

Valódi, előremutató eredmények híján nyilván úgy érzi, hogy

ha valamit elég sokat sulykol, akkor az már nem is lesz fontos, amiről meg mélyen hallgat. Azonban biztosíthatom róla: ez nem így van. Hiába mosolyog le róluk ránk, csepeliekre úgy, mintha lenne mire büszkének lennie. Az ön drága táblái az itt élők életét befolyásoló, igazán fontos fejlesztésekről egy szót sem szólnak, ráadásul a kerületiek szemében éppúgy környezetszennyezésnek számítanak, mint a Csepelt ellepő illegális hulladéklerakások.

Polgármester úr!

Több mint két hete már feltettem a kérdést, most újra megteszem:
Nem gondolja, hogy az öt hivatali éve után a 2014-ben megígért 35 pontjáról kellene számot adnia?
Arról például, hogy az ön 2014-es programjából miért nem valósult meg a(z)

- gerincút teljes kiépítése?
- 2x2 sávos Gubacsi híd?
- új híd Csepel és Soroksár között?
- inkubátorház?
- munkahelyteremtő program és az 5000 új állás?
Továbbá: mikorra várhatják a csepeliek, hogy végre ki legyen írva az idei kerületi lomtalanítás? Miért kell hónapokat várniuk a kerületben élőknek egy-egy szakorvosi vizsgálatra? Miért gondolja, hogy az önkormányzati kassza a csepeli Fidesz kasszája is egyben?

Nem sorolom tovább. A pénteki és a szombati nyílt utcafórumaimon úgy tapasztaltam, a csepeliek egyelőre megelégednének azzal is, ha ezekre a kérdésekre válaszolna. Higgye el, az ön lelkének is könnyebb lesz, ha végre őszintén a választói szemébe néz, és a sunyi sikerpropaganda helyett valóban elszámol az elmúlt öt évével!
Akárhogy is tesz a hivatali idejéből hátra maradt nyolc hétben, a csepeliek válaszokat várnak, így válaszokat várok én is, és a képviselőjelölt társaim is!

Üdvözlettel:
Erdősi Éva
polgármesterjelölt

Forrás: Facebook

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr10015016244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2019.08.26. 23:27:46

Nálam betelt a pohár! Kicsordult azzal, amit tettek Dobák Istvánnal! Ezekben nincsen szégyenérzet? Ahogy elbántak Takács Mónikával, ahogy lefideszbérencezték Tóth Mihályt, maiért az kiállt Takács Mónika mellett! Dobák István is kiállt mellette, adódott az alkalom, hogy helyet kellett adni a Momentumnak, ezért Szenteczky Dobákot lecserélte annak távollétében és értesítése nélkül! Kilenc éve akarta kirúgni, de eddig nem volt alkalma! Szégyenletes az is amit 2010-ben csinált, amikor Tóth Mihály átadta neki a pozícióját, azon nyomban lehetetlenné tette, hogy bármilyen más pozíciót betölthessen! Pártelnökként sorra rúgta ki a neki nem tetszőket, közte Horváth Gyulát is!

A módszer ismerős, Németh Szilárd is ezt csinálta, például Horváth Józseffel! Meg ahogy félreállította a csepeli Fidesz-elnöki székből Tóth Jánost, mutatja, hogy Szenteczkyben és Némethben ugyanaz a lélek lakik!

Erdősi se különb, március óta "fúrta" Takács Mónikát, megtalálta a zsák a foltját!

Ilyen emberek ne vezessék Csepelt! Nem érdekel, hogy ezzel a Fidesz marad hatalmon! Legyünk már becsületesebbek náluk! Szégyen, ami itt Csepelen folyik politika címszó alatt!

Tarjányi László 2019.08.26. 23:40:01

www.facebook.com/csepel.ujsag/
László Tarjányi "Mi a különbség a párt és a maffia között?
Összeáll tíz szarházi, kölcsönösen hűségükről biztosítják egymást, majd megkezdik a működést! Ha bejegyeztetik magukat a bíróságon, akkor párt, ha nem, akkor maffia! Copyright Tarjányi László."

Tarjányi László 2019.08.26. 23:40:50

László Tarjányi "Mi a különbség a diktatúra és a demokrácia között?
A diktatúrában a pénzért fegyvert vesznek, s a fegyverrel hatalmat szereznek!
A demokráciában a pénzért szavazatot vesznek, s a szavazattal hatalmat szereznek! Copyright Tarjányi László."
süti beállítások módosítása