CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csak nehogy valami baja legyen a közterület-felügyelet vezetőjének!

2019. augusztus 29. 05:55 - csú

kozterulet-felugyelo_2.PNGSikertörténeteket vezetett elő a közpénzből eltartott kerületi Fidesz-szócső, a Csepeli Hírmondó. A főszereplő a helyi közterület-felügyelet. Nem meglepő, hogy a cikk szerint lényegében minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vannak elégedve az írás megszülői, gondozói.

A diadalmenetet csak néhány elhallgatott, szőnyeg alá söpört ügy árnyékolja be. A sikertörténetek mellett ugyanis  egy szó sincs a felügyelet dolgozóinak létszámáról, helyzetéről, a kerületi rendőrséggel, civil szervezetekkel való együttműködéséről, tapasztalatairól. Ami ennél nagyobb gond, hogy mind a szerző, mind a felügyelet vezetője elhallgatja a múlt év őszi botrányt, amikor is „Csepel Önkormányzata Biztonsági Szolgálat” feliratú fehér pólós kigyúrt fiatalemberek alázták és ütötték a hajléktalanokat Csepelen

A 24.hu által megírt skandalumról Borbély Lénárd saját Facebook oldalán polgármesteri közleményt adott ki (https://www.facebook.com/borbely.lenard.csepel/posts/2352114064802171), a rendőrség nyomozást indított egy három főből álló csepeli csoport ügyében,  azonban azóta sincs semmi hír az önkormányzat konkrét lépéseiről,

illetve a rendőrségi nyomozás helyzetéről, eredményéről. Blogunk 2018. november 6-án több kérdést tett fel Borbély Lénárd polgármesternek:

https://csepeliek.blog.hu/2018/11/06/felelmet_kelteni_mar_tudnak_csepel_fideszes_varosvezetoi_de_vilagos_kerdesekre_keptelenek_valaszolni?fbclid=IwAR33CdLivVEF5zHosFk2vtxBK7TtOROY00OZX26UVxITneEaL0nch0Mj8Oc,

A világos kérdésekre azóta sem kaptunk választ, de a csepeli közvéleményt sem tájékoztatták a történtekről, a megtett intézkedésekről, a botrány okairól és felelőseiről.

A szerkesztőségi (aláírás nélküli) cikkből úgy látszik, mintha minden rendben lenne; a közterület-felügyelet munkájának eredményeként mindenki mindennel elégedett.

Érdekes cáfolata a közterület-felügyelet munkájáról szóló írásnak, a közterület-felügyelet vezetője Sághi Jenő véleményének, a lap következő írása, melynek címe: „Nyáron sem nyugszanak a vandálok”. Lehet, hogy a szerkesztő így fejezte ki saját véleményét a kerület biztonságáról, a kerületi közterület-felügyelet kiábrándító tehetetlenségéről?! Csak nehogy még baja legyen az ügyből.

V-A

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4315018738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása