CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mit tettek tönkre Csepelen a fideszes gombnyomogató mamelukok?

2019. augusztus 31. 04:26 - csú

csepel_sc_birkozocsarnok_-2018_3.jpgEz csak egy példa: Tájkép részlet a Csepel SC egyik edzőterméből - Minden támogatást megvontak a kerület legendás sportcentrumától. A Munkásotthonról még nem is beszéltünk...

Eddig úgy tudtuk, hogy jelöltjei a pártoknak, civil szervezeteknek lehetnek. A Csepeli Hírmondóból azonban most kiderült, hogy a 21. kerületben az önkormányzati választásokon lesznek Borbély-jelöltek is.

A polgármester egyébként 2014-ben valóban Németh Szilárd jelöltje volt. Most ő jelölt másokat. Vajon egyeztetett-e mentorával, Németh Szilárddal?

Borbély úr  régi-új jelöltjeit csak kérdezzük: tiszta a lelkiismeretük?

Az eltelt években ugyanis gyakorlatilag meg sem szólaltak

a testületi üléseken, mindig minden Borbély-féle javaslatot megszavaztak, pedig sokszor nem kellett volna.

Simán asszisztáltak Németh Szilárd és Borbély Lénárd Csepel SC Alapítvánnyal és a Csepeli Munkásotthon Alapítvánnyal összefüggő elvtelen javaslataihoz, a két meghatározó csepeli létesítmény, illetve intézmény tönkretételével kapcsolatos lépéseihez.

A legutóbbi testületi ülésen is hallgattak, amikor több olyan javaslatot is támogattak, amelyekkel tovább rombolták saját tekintélyüket a csepeliek körében. Vagy évek óta eltűrték/eltűrik, hogy egy közpénzből fenntartott önkormányzati lapból, a Csepeli Hírmondóból, a regnáló hatalmat elvtelenül kiszolgáló pártlapot csinált saját polgármesterük és csapata, amelyet még az Állami Számvevőszék is elmarasztalt. 

VA

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9515024442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása