CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: Hallgatunk, de látunk

2019. szeptember 16. 05:52 - csú

sztk-ok-777_4.PNGKérdés kérdés hátán: MIÉRT? Ki ezért a felelős? Csepel, Görgei tér, SZTK: A rendelés napján már nem lehet  bizonyos szakrendelésekre sorszámot kapni, a szűrésekre hónapokat kell várni  a vérvétel előtt hajnalban kell sort fogni...

A buta nagyotmondás bajnokának székében ülő Németh Szilárd kijelentette: ”Az osztrákok olyan robotokat alkalmaznak a betegek ellátása során, amilyeneket mi, magyarok a budapesti Honvéd Kórházban már évek óta üzemeltetünk”. Ezzel a csepeli rezsikommancs, (jelenlegi honvédelmi államtitkár) azt sugallja, hogy a Honvéd Kórházban az ellátás legalább 10 évvel meghaladja az osztrákot.

Hát, hogy ez szemenszedett hazugság azt nem kell a nyájas olvasónak ecsetelni ott ahol az ágyi poloska gyakoribb vendég a kórházban mint a légkondi. Sajnos mindenkinek van ez ügyben szerzett saját, vagy hozzátartozója által átélt tapasztalata.

Annyi azonban igaz, hogy a Gyurcsány kormány két egészségügyi miniszterének, - dr. Molnár Lajosnak, és dr. Kökény Mihálynak a minisztersége alatt - átfogó reformokat kezdeményeztek a magyar egészségügyben. Ennek lett az eredménye többek között a kórházi robotika bevezetése is. A megfelelési kényszer, és a Csepelen uralkodó némethi alávetettség demonstrálása miatt nyilatkozta Németh Szilárd egészségügyi helytartója

testületi ülésen, (Tóth Ilonáról elnevezett intézet vezetője) hogy az említett két miniszter „többet ártott a magyar egészségügynek, mint Mengele”. Mivel ezt kemény szavakkal visszautasítottam, a főigazgató bíróságra ment és becsületsértés miatt két év letöltendő szabadságvesztést kér rám. (Tárgyalás szeptemberben.) 

A fideszesek bizonyos orvosi körök segítségével halálra ítélték az egészségügyben elkezdett reformokat. Ez azonban nem akadályozza meg őket abban, hogy a csepeli szakorvosi intézet elé kirakjanak Borbély (és dr, KJ) képével egy újabb táblát. Erre arcpír nélkül rápingálják, hogy fejlesztették a csepeli egészségügyet. (Ez a kifejezés csak úgy érthető, ha a visszafejlesztést is ennek a kategóriának az egyik irányának vesszük.)

Mindenki tapasztalja ugyanis, hogy a Tóth Ilonából elküldik a fájdalmukkal küszködő betegeket. A rendelés napján nem lehet már bizonyos szakrendelésekre sorszámot kapni, a szűrésekre hónapokat, évet kell várni (a mammográfia megszűnt) a vérvétel előtt hajnalban kell sort fogni, és harci eszközökkel kell megvédeni, stb. Mérlegelés nélkül mindet kivágták, aminek következtében kormányzásuk 9. évére a csepeli egészségügy fél évszázada nem tapasztalt mélységbe, a magyar egészségügy pedig teljes válságba süllyedt! Valójában haldoklik!

Korábban még Kásler doktor a tíz parancsolat gyógyító erejét próbálta a NER-be csatornázni, de ez a transzcendentális kezdeményezés kudarcot vallott. Csepelen pedig kuruzslók, csontkovácsok foglalták el az orvoslás helyiségeit. A tüdőgyógyászaton nincs képalkotó eszköz a szocik által vásárolt röntgengép digitális adatainak kivetítésére, de a szakrendelő folyosóin 5 méterenként villognak a képernyők a kormány propaganda híreinek sulykolására. (Hallani, hogy felmerült bizonyos orvosok helyett sámánok alkalmazása is, de ehhez még nem tudták megszerezni szükséges beleegyezést.)

A teljes kudarc okán oda jutottak, hogy a magyar egészségügyről Németh Szilárd nyilatkozik, Borbély meg Csepelen táblákon mutogatja magát! Természetesen közpénzen. Ők ugyanis azok, akik - a hatalomban maradás érdekében - képesek lehazudni a csillagokat is az égről. Németh nagyotmondásai, Borbély úrfelmutatásai nem felülmúlhatók! Ezeknek a fideszes nagyuraknak a megjelenései (mint utálatos kép egy szertartáson) azt bizonyítják, hogy visszatért a diktatúra, a személyi kultusz, amit megspékeltek a feudalisztikus Magyarország úrhatnámságával, ésaz alárendeltek hallgatásával.

Lehet, hogy hallgatunk még, de látunk, és gondolkodunk!

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6115032872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása