CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen szabotálják a polgármesteri ígéretözön célba juttatását?

2019. szeptember 24. 05:25 - csú

a_csepeli_hirmondo_terjesztojenek_kritikaja_ujsagkoteg.PNGAzért a beltartalomért, amit a Csepeli Hírmondó hétről hétre produkál, akkor sem lenne kár, ha az összes példánya a szelektív papírgyűjtőben végezné

A 21ora.hu szerint ahhoz képest, hogy az utolsó időkben már évi 40 millió forintot szór el a Csepeli Hírmondóra a kerületi kasszából a Borbély Lénárd vezette önkormányzat, nem tűnik túl hatékonynak a nettó Fidesz-propagandát terjesztő újság terjesztése. Királyerdőből küldték a fenti fotót, amin a lap friss számai láthatók egy kerítés tövében. Mit jelentsen ez?

Azért a beltartalomért, amit ez az kiadvány hétről hétre produkál, akkor sem lenne kár, ha

az összes példánya a szelektív papírgyűjtőben végezné, de azért az figyelemre méltó, hogy mintha nem a leglelkesebben szállítanák házhoz a csepeli Fidesz félhivatalos propagandatermékét.

Ennél is ízesebb fejlemény, hogy úgy tűnik, Németh Szilárd kifogyhatott a receptötletekből.

Legalábbis a legutóbbi lapszámban már nincs nyoma az egykori rezsibiztos önálló, és évek óta állandó receptrovatának. A rovat nem szűnt meg, csak a kampányra ezek szerint átalakult, pontosabban megújult. A Hírmondó szerkesztői valamiért ugyanis úgy gondolták, jobb ha a Németh-féle fogásokat a “gyermekétkeztetésben nagy tapasztalattal rendelkező Humán Szolgáltatások Igazgatósága állítja össze”.

Sem a múlt heti, sem a friss önkormányzati fideszes újság tartalmi elemzésébe nem kezdenénk itt bele, de ezek után kíváncsian várjuk, milyen meglepetéseket tartogat még a következő hetekben az évi 40 millió forint közpénzből, heti 32 ezer példányban kiszórt lap. A legnagyobb meglepetés mondjuk kétségkívül az lenne, ha végre az ellenzék is legalább közepesen korrekt módon megjelenhetne benne.

De valami azt súgja, hogy a hat ellenzéki párt által támogatott polgármesterjelölttel, Erdősi Évával nem fog már egy olyan interjúsorozat (!) készülni, mint ellenfelével, a fideszes Borbély Lénárddal. A polgármester jóhíreinek és ígéretözönének  csak a terjedelmi korlátok szabnak határt

Forrás: 21ora.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9215138978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása