CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Elkülönítő. Kizárták és lenézték a csepelieket a fideszes kerületvezetők

2019. október 12. 03:33 - csú

elkulonito_polgarmesteri_kabinet.PNGAz urizálás, elzárkózás, a választópolgárok alattvalóként kezelése, átverése, általánosan bevett gyakorlat a fideszes hatalomgyakorlásban, de amit a Takács Krisztián által készített videón láthattunk, az számomra is sok. Pedig ami a felvételeken van azt ismertem.

Ismertem a II. Rákóczi Ferenc általános Iskolát (oda jártam 8 évig) és ismertem a polgármesteri hivatalt (munkahelyem volt 8 évig). Mégis tátott szájjal néztem azt a részletet amikor Borbély Lénárd polgármester  nyilvánosság elől menekülő  kabinetfőnökét  követve Krisztián bemutatta, a közönség számára eddig ismeretlen, a régi Rákóczi általános iskolából kialakított polgármesteri rezidenciát. Ez azon az első emeleti területen van, ahova halandóknak, - beleértve a lakosságot, hivatali dolgozókat és az ellenzéki képviselőket is - tilos a belépés.

Hófehér ülőgarnitúra, patyolat folyosó, kódzáras ajtók, konyhák, hűtők és pangó üresség. Mégis a legnagyobb gyanút a

felesleges és értelmetlen elzárkózás váltja ki. A hírhedt Borkai videó után az emberben felvetődik a kérdés: a csepeli fideszesek vajon miért  zárták el ilyen hermetikusan a külvilágtól ezt a csicsás szakaszt? Miért van az, hogy míg a polgármesteri hivatalban a közalkalmazottak a padlástérben zsúfoltan dolgoznak, (nincs meg a szükséges légterük) addig pár méterrel arrébb, a „polgármesteri kabinetben” tobzódik a pompa? Adódik a válasz: azért, mert a dolgozók, csak közemberek, de a „kabinet” tagjai mások, a kabinet pedig  a fideszes káderek gyülekezőhelye! Ők a Németh-Borbély értékrendben  más megítélés alá kerültek, mint a csepeli emberek! Ők a kiváltságosak. Kettős- hármas beléptető-rendszerekkel, biztonsági őrökkel, és közterület-felügyelőkkel! ezért zárják el őket hermetikusan  a néptől! 

 Az ellenzék (velem az élen) folyvást beleveri az orrukat azokba az igaztalanságokba, amit elkövetnek. Ők, akik szerényen több mint a duplájára emelték a fizetéseiket, létrehozták  személyes szolgáltató- és lekötelezett siserahadukat, a „kabinetet” közpénzből. A korábban sosem létező személyi használatú gépkocsi flottát magasságos kényelmükre. Megvásárolták, majd lebontatták a Dagi éttermet, és beépítették a Szent Imre teret, ahol szintén kocsmával kerítették el a közvécét is. Most meg azzal kampányolnak, hogy „folytassuk közösen”! Hát azt elhiszem, hogy nekik ez jó lenne, de, hogy a csepelieknek is, azt erősen kétlem.

Forrás: HORVÁTH GYULA  Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4515218292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása