CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mi csak ennyit érdemlünk? - kérdezik a Csepel határában élők

2019. december 09. 00:05 - csú

5_1.PNGA felháborodás már nem írja le megfelelően azokat a reagálásokat, amelyek a Nyílt panasz Csepel polgármesterének a Körtefa és a Jó Szerencsét utcából című cikkünket követte. Leginkább keserűség csendül ki a blogbejezésünkhöz érkezett megjegyzésekből. Csepel önkormányzatának, gazdasági társaságainak vezetői eddig nem vették a fáradságot arra, hogy válaszoljanak az olvasóknak, pedig volna mire.

Farkas Krisztina a tényképeket rögzítő fotók mellé a véleményét is csatolta. Többek között ezt írja: 
6_1.PNGEgy fővárosi kerület utcái ezek!! Jó Szerencsét és Körtefa szerepel a képeken! Mi itt élők tényleg csak ennyit érdemelünk??!!

Emberhez méltó utakat szeretnénk!!! Mi itt élők ezt miért nem érdemeljük meg??? Nekünk ez nem jár??? 

A Csepelhez tartozó utcák borzalmasan elhanyagoltak!!! A Miklósi részen ha jelezzük az adott rész képviselője felé aktívan próbál ezen változtatni. Legréderezik az utat ami miklósi szakaszon egyébként nyáron bizonyos helyeken martaszfaltos szórást is kapott. De a csepeli részen semmi segítség és tűrhetetlen állapotok vannak.

7_2.PNGÉn nem hiszem, hogy túlzott elvárás lenne részünkről az, ha járható utakat szeretnénk!!! 

Horváth Anikó Ancsa: Sokan járnak arra reggel dolgozni, a miklósi Szellős utca tökéletes, de a csepeli Körtefa tönkre teszi a lengéscsillapítókat, rettenetes!

Németh Ádám: Felháborítóan járhatatlan, és teljesen tönkre teszi az ember gépkocsiját! Írja le ide az önkormányzat, hogy hol lehet ezért kártérítést követelni! Ez már tarthatatlan!!!

Végül, de nem utolsó sorban álljon itt Kondor Beatrix kívánsága: Várjuk a megoldást! Köszönjük!

Blogunk szerkesztősége ELSŐ LÉPÉSKÉNT kevesebbel is beérné: a csepeli önkormányzat vezetői válaszoljanak a csepeliek által bemutatott helyzetre, és egy lakossági fórum keretében mondják el, hogy MIT  és MIKOR akarnak tenni az áldatlan állapot megszüntetése érdekében.

Addig csak a Jó Szerencsét és a Körtefa utcai csepeliekkel együtt kérdezzük: Mi itt élők tényleg csak ennyit érdemelünk??!!

anzágo 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3415343532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása