CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen hosszú sor kígyózik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretetvendégségén

2019. december 19. 05:43 - csú

csepeli_etelosztas-2019-12-1.jpgNaponta ezer adag ételt osztanak ki önkéntesek, támogatók és a Segélyszervezet munkatársai hajléktalanoknak, illetve szegény, rossz szociális körülmények között élő családok számára Csepelen, a Kossuth Lajos utcában, a völgy utcai kereszteződéstől nem messze.

4 hívás a 1353-as adományvonalra = 1 tál meleg étel

A keddtől-vasárnapig tartó segélyakció szerdai ételosztását az NKM Zrt. támogatta.

csepeli_etelosztas-2019-12-2.jpgAz Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai és önkéntesei mellett az ételosztásban részt vett Rost Andrea operaénekes, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas érdemes művész, Csepel díszpolgára, Wolf Kati énekesnő, Harsányi Levente és Szabados Ágnes műsorvezetők. A szeretetvendégség tegnapi  menüje

csirkepörkölt volt tésztával + savanyúság, kenyér, tea és sütemény.

csepeli_etelosztas-2019-12-3.jpgA szeretetvendégségen az ezer adag étel mellett feldíszített, meleg sátor és karácsonyi zene is várta a rászorulókat.

A szeretetvendégség minden nap 11 órakor kezdődik Csepelen, a Kossuth Lajos utca 138-148. közötti épülettel szemben, a Shell kút parkolójában.

A fővárosi ételosztás kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez.

A karitatív szervezet ünnepi segélyakcióit és egész éves rászorulókért végzett munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni!

Forrás: Kis Boáz
sajtóreferens
Ökumenikus Segélyszervezet

Fotó: Fekete Dániel / MÖS)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2915358136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása