CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szabadítsuk ki Táncsics Mihály csepeli emléktábláját a kopottságból!

2020. január 29. 05:55 - csú

tancsics-level_szabo_szabolcstol_borbely_lenardnak-az_emlektabla.jpgElképesztő és lehangoló. Így néz ki ma Táncsics Mihály csepeli emléktáblája a Táncsics utca és a Csete Balázs utca kereszteződésénél, az önkormányzat egyik gazdasági társasága, a Csepeli Városkép kft közelében. Felújítására tényleg nem futja a keretből?

Dr. Szabó Szabolcs, Csepel és Soroksár független országgyűlési képviselője a következő bejelentést tette közzé saját közösségi oldalán: 

Sajnos nagyon megkopott Táncsics Mihály emléktáblája Csepelen. Ezért a mai napon kezdeményeztem Csepel polgármesterénél, hogy újítsuk fel a táblát, melynek a költségeit is hajlandó vagyok átvállalni. Bízom benne, hogy Borbély Lénárd pozitívan áll a kezdeményezésemhez, és március 15-én már egy felújított, Táncsics Mihály emlékéhez méltó állapotú emléktábla előtt tarthatjuk a megemlékezésünket.

A polgármesternek a következő levelet küldte:tancsics-level_szabo_szabolcstol_borbely_lenardnak-1.PNG

Szabó Szabolcs Levelét így zárja:

tancsics-level_szabo_szabolcstol_borbely_lenardnak-2.PNG

Forrás: Szabó Szabolcs Facebook oldal

tancsics_mihaly.PNG

Táncsics Mihály portréja 1848-ból

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr615433626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása