CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lendvai Ildikó: "Ide nekem azt a nemzeti konzultációs ívet!"

2020. február 14. 04:24 - csú

mondj_nemet_a_hulyitesre_2017-allando.pngNEMZETI KONZULTÁCIÓÓÓÓ!

Jó hír! A miniszterelnök a Fidesz frakcióülésén bejelentette: lesz megint nemzeti konzultáció! A "börtönbizniszről" jutott eszébe. A fő kérdés az lesz, egyetértünk-e azzal, hogy a bűnözők jogai ne lehessenek fontosabbak a törvénytisztelő emberek jogainál.

Én annyira egyetértek, hogy csak na!

Már régen elegem van abból, hogy a törvénytisztelő többségnél sokkal több joga van olyanoknak, akik pl. bírósági ítéletek semmibe vételére szólítanak fel, bűnpártolással és hivatali hatalommal való visszaéléssel lehetővé teszik családtagjaik és barátaik jogtalan előnyeit és meggazdagodását, folyamatosan hamis vagyonnyilatkozatokat töltenek ki, az alaptörvényben is tiltott módon egyeduralomra törekszenek, baltás gyilkosságért törvényesen elmarasztalt bűnöző menekülését teszik lehetővé, és

ugyanezt teszik a hazájában korrupcióért elítélt politikusbaráttal.

Vagy akik bűnös módon zavarják a köznyugalmat és félelmet keltenek. Akik korlátozzák a gyerekek alkotmányos jogát a tanuláshoz. Akik visszatartatják a közérdekű információkat. Akik elmulasztják a kötelező segítségnyújtást. Akik a közpénzek hanyag (hűtlen?) kezelésének bűnébe esnek.

Na de most vége lesz annak, hogy az ilyen bűnök elkövetőinek mindehhez joguk van! Éljen a miniszterelnök! Ide nekem azt a nemzeti konzultációs ívet!

LENDVAI ILDIKÓ 

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr915472936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása