CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mit nem fogad el dr. Szabó Szabolcs Németh Szilárdtól?

2020. február 20. 05:55 - csú

nemeth_szilard_tabornokokkal_fotisztekkel.jpgNémeth Szilárdnak volt képe azt állítani, hogy Orbán évértékelője nem pártrendezvény, mert azt egy valódi civil szervezet szervezte. Eh?! És nem szakadt rá a mennyezet ott helyben.

Tényleg nincsenek már szavak arra, hogy mennyire hülyének néznek mindenkit ebbe az országban.

Még egy vérfideszes szavazónak is teljesen egyértelmű, hogy itt egy nettó pártrendezvényről volt szó. Én pedig nem vagyok hajlandó azt elfogadni, hogy magas rangú katonai vezetők egyenruhában mászkáljanak pártrendezvényekre, ezzel világosan azt üzenve, hogy ők az adott párt érdekeit szolgálják.

Én a magam részéről elvárnám, hogy

legalább egy fegyelmi eljárást kezdeményezzenek már velük szemben. De azt sem bánnám különösebben, ha leszerelnék őket - most azonnal.

Ilyen alapon ugyanis legközelebb ott menetelhetnének a következő Békemeneten is. És mi van, ha eszükbe jut, hogy szolgálati harckocsival akarnak menni? Az olyan jó lesz, mint régen volt? (Sic!) Szóval nem olyan egyszerűen kimagyarázható ez a történet, mint ahogy Németh Szilárd gondolja.

Forrás: Szabó Szabolcs közösségi oldala (Facebook)

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9915481636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2020.02.20. 07:35:21

Úgy látszik mintha Németh Szilárd olvasta volna számos alkalommal megírt hozzászólásomat, "ha be akar kerülni a történelembe, legyen ő a magyar Iliescu!"

Azt viszont nem szeretném, ha a 2022-es választás eredményét puccsolná meg, ha a nép nem az elvárása szerint szavazna!
süti beállítások módosítása