CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd, a rossz demográfiai helyzet és a kiemelt kezelés

2020. március 05. 05:34 - csú

bababarat_nemeth_szilard_del-pesti_-2020-02-21.jpgNémeth Szilárd honvédelmi államtitkár, miniszterhelyettes a demográfiai helyzetet megoldásához adott receptet. A kormany.hu tudósítása szerint  "Németh Szilárd országgyűlési képviselő arról beszélt, hogy 2010 óta a kormány kiemelten kezeli a családokat. A cél az - mondta -, hogy az 1981 óta tartó rossz demográfiai helyzet úgy javuljon, hogy ezt nem degen népesség, idegen kultúrák betelepítésével oldja meg a kormány.

Valóban csak 2010 óta kezeli kiemelten a családokat a kormány, ahogy Németh állítja? Tudatlanságról, emlékezetkiesésről vagy valami másról van szó, amikor ezt olvassuk úton útfélen, többek között a Csepeli Hírmondóban is,  természetesen NSZ protokoll fotójával tuningolt információ kíséretében.

Nincs új a nap alatt. Tizennyolc éve, 2002-ben az alábbiakat nyilatkozta a Csepeli Weiss Manfréd Kórház  osztályvezető főorvosa, dr. Bagdány Sándor: „az általa vezetett szülészet-nőgyógyászat 1994-ben az országban az elsők között kapta meg a "bababarát" minősítést: náluk már 1996-ban egyágyas szülőszobákat és az alternatív szülészet bármely változatát választhatták a kismamák”. 

https://www.informed.hu/egeszsegpolitika/bizonytalan-a-csepeli-korhaz-sorsa-17110.html   

 Ugyanabban az évben olvashattuk az alábbiakat is:

A Csepeli Weiss Manfréd Kórház szülészetén

Talán két-három olyan szülészet van az országban, ahol családi szobát is berendeztek, hogy vajúdás alatt és a szülés utáni megfigyelés idején együtt lehessen az egész család, akár a nagyszülők és a nagyobb testvérek is”.

https://nlc.hu/baba/20020328/a_csepeli_weiss_manfred_korhaz_szuleszeten/

Ennyit arról, hogy a családbarát szülészet február 21-i átadásán a CSH cikke szerint Németh Szilárd kiemelte: „2010 óta a kormány kiemelten kezeli a családokat.” Nála az élet Csepelen és az országban 2010-ben kezdődött. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6615501834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2020.03.06. 19:33:07

Elővehetik a náci módszert, válogatott nyalka narancshuszárokat pároztatnak egyedülálló orbánhívő lányokkal! :P
süti beállítások módosítása