CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Könyörgöm, függesszük fel!

2020. március 06. 03:39 - csú

juszticia_a_kereszten-777_1.pngA raboknak járó kártalanítások kifizetését már felfüggesztettük. A gyöngyöspatai romáknak megítélt kártérítések kifizetését lényegében felfüggesztettük. Ne álljunk meg félúton, sorosista pusztuljon!

Függesszük fel az Alaptörvényt. Függesszük fel a fékek és ellensúlyok rendszerét. Függesszük fel a bíróságok függetlenségét. Függesszük fel a bírákat. Függesszük fel az emberi és állampolgári jogokat. Függesszük fel a sajtószabadságot. Függesszük fel a gyülekezési jogot. Függesszük fel a sztrájkjogot. Függesszük fel az állam és az egyház elválasztását. Függesszük fel a vallásszabadságot.

Függesszük fel a

civilszervezetek működését. Totálisan függesszük fel a Magyar Tudományos Akadémia és az egyetemek függetlenségét. Függesszük fel a polgári egyenjogúságot. Függesszük fel a jogállamot. Függesszük fel a büntető eljárásjogot. Függesszük fel az ártatlanság vélelmét.

Függesszük fel az oktatás szabadságát. Függesszük fel az egészségügyi ellátást. Függesszük fel a várólistákat. Függesszük fel a kultúra szabadságát. Függesszük fel az önkormányzatok önállóságát. Függesszük fel Karácsony Gergelyt.

Függesszük fel a Széchényi Könyvtár és a Természettudományi Múzeum működését. Függesszük fel a Petőfi Irodalmi Múzeum elleni nemtelen támadásokat. Függesszük fel Horthy Miklós, Prohászka Ottokár, Nyírő József és Wass Albert negatív megítélését. Függesszük fel a szociális hálót és a nyugdíjak kifizetését.

Függesszük fel a csirkeláb és csirkenyak forgalmazását. Függesszük fel a játszótereket, a közfürdőket, a közparkokat, Függesszük fel az internetet, a facebookot, a twittert és az okostelefonokat. Függesszük fel a tömegközlekedést, a mozikat, a hangversenytermeket, a megmaradt ellenzéki médiát és a balatoni viharjelzést.

Könyörgöm, függesszük fel!

Majláth Mikes László (Népszava)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6815504224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2020.03.06. 19:30:28

Függesszük fel a felfüggesztőt! ;)
süti beállítások módosítása