CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lehet fogadni: Csepelen megjelenhet egy csepeli szenzáció közpénzen?

2020. május 19. 05:55 - csú

online_vita_2020-05-12.PNGHét csepeli önkormányzati képviselő tartott fogadóórát az interneten címmel tudósítást írt Kovács Dávid Attila, a csepeli önkormányzat független képviselője. Az írás - szerintünk - egy színvonalas, tömör tudósítás a figyelemre méltó kezdeményezésről. Miként korábban blogunk facebookos oldalán közöltük, hét csepeli képviselő online fogadóórát tartott. Sajnos, fideszes képviselők nem tudtak vagy nem voltak hajlandók részt venni a kezdeményezésben. Akik vállalták a közszereplést, azok nagyon sok helyi kérdést kaptak, amelyekre válaszoltak tudásuk, meggyőződésük, világlátásuk szerint. Érdeke, izgalmas volt...Túlzás nélkül: ez szenzáció a maga nemében.

Csepelen, ilyen még nem volt a Csepp TV és az egykori VALÓDI közmeghallgatások kitiltása óta.  Maga a tény önmagában megér annyit, hogy hírt adjon róla a csepeli közpénzből kiadott Csepeli Hírmondó. Kovács Dávid Attila is így gondolta, ezért - hogy segítsen -  cikkét elküldte a helyi lap felelős szerkesztőjének. A kísérő levélben a képviselő ezt írta:

"Máger Juditnak, a Csepeli Hírmondó Főszerkesztőjének írt kísérőlevelemben hangsúlyoztam, hogy szerintem a közös, interneten megtartott fogadóóra közérdeklődésre számot tartó csepeli esemény, ahol a kerületi lakókat érintő ügyeket, problémákat beszéltünk át. Hozzáteszem, hogy szerintem egyébként országosan is egyedülálló, amivel Csepel példát mutathat más kerületeknek és településeknek is.

Természetesen azt is felajánlottam, hogy ha tartalmi vagy terjedelmi változtatás szükséges, akkor nyitott vagyok, illetve nyilván abban is partner vagyok, ha valamilyen más cikk születik az eseményekről. Azt azonban fontosnak tartom, hogy valamilyen módon a csepeliek széles köréhez eljutó, 32.000 példányban megjelenő Csepeli Hírmondóban helyet kaphasson ez a kezdeményezés, hátha több képviselőtársam is kedvet kap majd később a csatlakozásra."

A bejegyzés egyik olvasója, L.G.P így reagált a kezdeményezésre: Na, most majd kiderül, hogy a Csepeli Hírmondó mennyire szolgál valóban a mi tájékoztatásunkra. Nagyon kíváncsi vagyok a válaszra!

Dukán Anrás Ferenc, momentumos önkormányzati képviselő (az online vita kezdeményezője, szervezője, szakértő technikai mindenese) ezt írta:

Kíváncsi leszek, nekem eddig nem sikerült elérnem, hogy megjelenjen bármiről cikkem...

Blogunk most csak annyit mond: kíváncsiak vagyunk mi is...

Holnapra elvileg kiderül.

Kovács Dávid Attila cikke egyelőre ITT OLVASHATÓ

anzágo

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7315705530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása