CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Vérlázító ahogy az arcunkba nyomják, de miért takargatják a felelősöket?

2020. május 27. 04:24 - csú

rozsdas_metro.PNGA választók által páratlan esélyt nyert ellenzéknek nem telik többre egy kiherélt látszatvizsgálatnál, amit a BKV lényegében szabotál. A főváros mai vezetőit  tényleg nem érdekli, hogy mi történt tíz éven át a metrónál? Ki, kinek az utasítására tette, amit tett? Legalább kommunikációs eszközként használhatnák. Vagy másról lenne szó? Érdekli, csak éppen... Éppen mi? Mi az oka a takargatásnak?

Alig hihető, hogy a Karácsony Gergely vezette fővárosi önkormányzat képtelen előnyt fabrikálni az előző ciklus sok tízmilliárdos csalásból, amelyben hülyére vették egész Budapestet. Egy Orbán-Putyin alku keretében rásóztak a városra egy idejétmúlt konstrukciót, ráadásul silány minőségben. S az csak a kisebbik szívás, hogy erre szórtak el 69 milliárdot, hiszen ez legfeljebb egy fél stadion ára. Ennél sokkal vérlázítóbb, hogy mindennap az arcunkba nyomják.

A hármas metró Budapest legtöbb utast szállító vonala. Több százezer ember szembesül vele naponta, hogy ezekre a máris rozsdásodó, dróthuzalokkal sufnituningolt járművekre szórták el az ő adóforintjait, és ezen kell izzadnia a nyári melegben akár még évekig. Az nem lehet, hogy

a választók által páratlan esélyt nyert ellenzéknek nem telik többre egy kiherélt látszatvizsgálatnál, amit a BKV lényegében szabotál.

A főváros mai vezetőit  tényleg nem érdekli, hogy mi történt? Ki, kinek az utasítására tette, amit tett? Ok, nagyjából tudjuk. De nem lenne érdemes ezt minden budapesti számára nyilvánvalóvá tenni? Legalább kommunikációs eszközként használhatnák. Vagy másról lenne szó? Érdekli, csak éppen... Éppen mi? Mi az oka a takargatásnak?

Karácsonyék szinte minden nagyobb cég vezetőjét lecserélték, van, ahol már az általuk választott újat is. A metrókocsi szerződést aláíró BKV-vezér még mindig a székében ül. Nincs is ezzel baj, parancsra tette. De valakinek végre ki kellene mondania, hogy kinek az utasítására. Ha ezt nem teszik meg, akkor rájuk ég, őket piszkolja be a csalás korma.

Szalai Anna (Népszava)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8215718652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása