CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Baj lesz, bizony: mint a heringek és sehol egy mosdó...

2020. június 28. 05:43 - csú

hev_ideiglenes_vegallomas_a_kvassay_hidnal.PNG"Sem Borároson, sem a Kvassay hídnál, sem a csepeli Hév végállomáson nem tud elmenni senki mosdóba, mert nincs."

A tegnap megjelent Csak jó szándék kellene, de helyette lelketlenség van a Kvassaynál című cikkünk a csepeli HÉV  idiglenes végállomásával, az ott kialakított és kialakult állapottal foglalkozott. Miként a cikk szerzője írta, és  a mellékelt fotó dokumentálta: "

Az ideiglenes végállomáson se fa, se árnyékoló, se eső-menedék, de még egy vízcsap sem mutatkozik. A préri közepén egy aránylag jól kiépített, aszfaltozott peron éktelenkedik a természeti erőknek kitett védtelenségben.A műtárgy nem szolgál, mert nem emberséges!" A szerző már az írása elején kritikusan jelezte: "Baj lesz"

"Baj lesz, bizony." - Így kezdte hozzászólását a cikk egyik olvasója is. Személyes tapasztalatain alapuló kommentjét így folytatta:

"Szerdán reggel a 4.25 ös hévhez egy busz volt. Tudni kellett volna, hogy akik későbbi hévvel mentek, ezzel fognak, ha nem akarnak elkésni munkából, azaz meg 2xreződik az utasszám. Sokan maszk nélkül, vagy helytelenül használt maszkkal, kilógó orral. Mint a heringek. Ha mégis visszajön a járvány, akkor 

biztosan sok lesz a beteg.

A Borárosról érkező buszok nincsenek szinkronban a Hév indulással, sokszor alig 2 perc van átszállni, ami szintén azt jelenti az utolsó kocsikban tömörülnek az emberek, mert épp hogy fel tudnak szállni.

Nem hogy árnyékoló, vízcsap nincs, de egy mosdó sem. Mi van, ha valakinek épp akkor kellene menni, mert nem tud várni?

Mondjuk, vicces, hogy sem Borároson, sem a Kvassay hidnál, sem a csepeli Hév végállomáson nem tud elmenni senki mosdóba, mert nincs." (Szélkakaska)

Forrás: csepeliek.blog.hu

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1315971066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ízfokozott Légszárító 2020.06.29. 10:08:26

"Mi van, ha valakinek épp akkor kellene menni, mert nem tud várni?" -- Felnőtt emberek tanuljanak meg uralkodni a hólyagjukon, vagy tervezzék meg rendesen az utazást. Amikor nem kell átszállni, mert végig jár a HÉV, akkor sincs több mosdó. Ez miért pont most jelent hihetetlen gondot?
Ebből a cikkből nekem csak annyi jött át, hogy a szerző valamiért mindenképpen rinyálni akar, de maga sem tudja miért.

csú 2020.06.30. 10:01:23

@Ízfokozott Légszárító: A megállók környéke illatozva beszél. Aki náthásan jár arra, előnyben van...
süti beállítások módosítása