CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd fogást keresett, de nyafogás lesz a vége

2020. július 23. 05:55 - csú

pezsmatulok.PNGNémeth Szilárd mellett a hírmagyarázatban szó lesz  a pézsmatulokról is (képünkön), amit azért mégis csak ritkábban látunk mint egy honvédelmi politikai államtitkárt. Az, hogy mi közük van egymáshoz, a cikkből kiderül

A hír: Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium politikai államtitkára  személyesen ellenőrizte, hogy a honvédség vegyvédelmi alegysége hogyan végzi a munkáját a Pesti úti Idősek Otthonában.

A hírmagyarázatot Horváth Gyula írta:

Remek gyerek ez a Szilárd!- mondhatnák az emberek.De nem mondják! Főleg Csepelen nem!
Mindenki tudja ugyanis, hogy Szilárd nem a katonás termete, vagy a nagy tudása miatt ment az idősek otthonába, hanem hisztizni!

Eddig minden alkalmat megragadott, Karácsony Gergely főpolgármester lejáratására, most sem tesz másként. Nem törődik azzal, hogy a kilőtt SKULÓVAL a Fidesznek árt a legtöbbet, mégis

törtet mint egy pézsmatulok!

Egyáltalán nem az idősek védelme a célja, mert akkor annak a vizsgáló bizottságnak a létrehozatalát szorgalmazná, amelyik annak felelősét keresi aki a kórházakból az otthonokba küldött betegek fertőzéseiért felelős, és a kórházi ágyak felszabadítása miatt kirakott krónikus beteg halála miatt számonkérhető!

Gyűlölködő egyéniségéből, és kevéske birkózó ismeretéből adódóan fogást vélt találni Budapest új vezetőjén. Lehet, hogy a vége mégis csak nyafogás lesz!

Ez a fertőtlenítés, - aminek ünnepélyességét Sziszi a saját fényével kívánja növelni - nem a járvány újra erősödésének a következménye, hanem egy tervszerű védekezés egyik állomása! Sziszi meg a vágtázó, mindig és mindenhol ellenséget kereső dúvad fideszes változata marad!

Horváth Gyula

Forrás: Facebook

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6616040460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása