CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tényleg nem lesz több birkózó monstrum a csepeli Kis-Duna-parton?

2020. október 13. 00:02 - csú

nemeth_szilard-borbely_lenard_egyeztetes.jpgElgondolkodtató, hogy a birkózó csarnok megépítése simán ment és most viszonylag rövid idő alatt megfordult a gondolkodás, SŐT teljes elhatárolódás látható Németh Szilárd akaratával szemben. Mi történt vajon? A csepeliek megtudhatják ezt valamikor...?

„Csak a kezemet figyeljék, mert csalok” mondta a 109 éve született Rodolfó. Nem emlékszem egyetlen olyan dologra sem, hogy Borbély Lénárd nyilvánosan nemet mondott volna Németh Szilárd valamely kérésére. Megtörtént – írja a saját közösségi oldalán megjelent cikkének bevezetőjében  Erdősi Éva, majd így folytatja:

"A döntés okait nem firtatom, nekünk csepelieknek ez most nem számít, csupán az, hogy a Kis-Duna parton nem lesz több monstrum.

DE azért elgondolkodtató, hogy a birkózó csarnok megépítése simán ment és most viszonylag rövid idő alatt megfordult a gondolkodás, SŐT teljes elhatárolódás látható Németh Szilárd akaratával szemben.

Azonban ne csak a mának örüljünk. Olvassuk tovább, amit a polgármester írt és készüljünk rá.

„jelöljünk ki közösen olyan csepeli helyszínt” … „Ilyen

Csepel északi része, ahol egyébként is sport és rekreációs célú beruházást tervez a Magyar Állam. Illetve vannak olyan alkalmas és 100%-os önkormányzati tulajdonban lévő területeink, ahol álláspontom szerint konszenzusos megoldás jöhetne létre.”

Ha már közösen jelöljük ki az új helyszínt, akkor azt gondolom, hogy a polgármester egy helyi konzultációt vetít előre (végre valódi konzultáció lehetne). A közös kijelölés számomra a csepeliekkel közös gondolkodást jelent, nem pedig Borbély Lénárd és Németh Szilárd közös gondolkodását, aminek eredményét bejelentik és áttolják a testületen.

A közös döntésnek még a következőket is tartalmaznia szükséges véleményem szerint:

- az új területet az önkormányzat eladja, vagy ismét ráépítési szerződést köt?

- a befolyó összeget az önkormányzat mire használja fel?

A terület kiválasztása pedig nem járhat zöldfelület csökkenéssel, remélem ebben mindenki egyetért.

Ha a polgármester komolyan gondolta a KÖZÖS terület kijelölést, akkor előzők egyértelműek.

Ha nem, akkor csak nem jól figyeltük a kezét…

ERDŐSI ÉVA

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr10016232248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása