CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Vastag bőr

2020. október 14. 00:02 - csú

bayer_zsolt_es_nemeth_szilard_ala_fole.PNGVastag bőr lehet az orcájukon azoknak, akik úgy „libernyákolnak”, hogy közben a neoliberalizmus magyarországi térfoglalásának megteremtői voltak.

A rendszerváltást követően a FIDESZ, a magyar neoliberalizmus létrehozói egyikeként szerepelt. Németh Szilárd ennél elkötelezettebb volt! Őt sokáig, a csepeli SZDSZ oszlopos tagjaként, és elkötelezett harcosaként tartották számon.

Nem rég beült - annak a Fidesznek az ötös párttagkönyve büszke tulajdonosának - a műsorába, aki ezt az elemiben kiemelkedőnek számító számot még „libernyák” idejében szerezte. Összehajolnak, aztán együtt szidták a liberalizmust! Azt a politikai formációt ami felemelkedésüket, és kiemelkedő jövedelmüket hozta.

Gátlástalan és elvtelen jelzővel illeti az ilyeneket a közvélemény. Úgy tartják a népek, hogy

ezek a fiúk, - ha úgy hasznos a számukra - akár a liberalizmust, akár annak homlokegyenest ellenkezőjét is támogatni tudják. A fontos csak az, hogy a kassza náluk csörögjön?

A politizálás hosszú évszázados története során tapasztalhatóvá vált, hogy egy fiatalember egyénisége, vagy egy ifjúsági szervezet szellemisége, pályafutása során változik. Ez természetes folyamat! Ebből következően az is érthető lenne, ha meghaladják, felcserélik régi elveiket.

Az azonban több mint visszataszító, ha régi elveiket,(kvázi régi önmagukat) régi gondolkodásmódjukat, kezdik el köpködni, gyalázni. Úgy néz ki, hogy az ilyeneket egyre inkább megélhetési politikusként, - sőt néhányukat - elvek nélküli haszonlesőként tartja számon a polgárok nagy része. Ők tudják miért.

HORVÁTH GYULA

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr10016235232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása