CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Megalázkodás az alamizsnáért, köszönet a hazugságért?

2020. október 21. 00:02 - csú

szgetszentmiklosi_stadion_helyett_roncs_tao-roncs.PNGStadion helyett TAO-roncs milliárdos közpénzből Szigetszentmiklóson - Ez semmit sem számít?

Nagy János panasza! – címmel megdöbbentő esetet mutat be a szomszédból saját közösségi oldalán az olvasóknak Horváth Gyula. A történteket és a következtetéseket így foglalja össze:

Aki nem tudná, Nagy János Szigetszentmiklós polgármestere.

A közösségi portálon megtalálható egy 30 perces felvételt, melyet ő készíttetett. Az amatőrnek tűnő, kissé áttekinthetetlen bejelentkezésnek az volt az oka, hogy a közelmúltban a közszolgálati televízió híradója a maga módján beszámolt a városi testületi ülés kapcsán arról, hogy asztaltörésig menő konfliktus alakult ki a „baloldali” pártok képviselői között Szigetszentmiklóson.

A beszámoló, a szokásosan „fideszesre” sikeredett. Hogy mit jelent ez? Hát a polgármester elmondása szerint azt, hogy egy szó sem volt igaz abból, amiből országos hírt gyártott propaganda céllal kiküldött tévés-brigád.

A fentiek senkinél nem veri ki a biztosítékot. Sajnos már megszoktuk, hogy a mostani hírgyártók (országban, városban, kerületben) a tájékoztatás örve alatt, visszahozták a

„rákosista propagandát”. Csak nem internacionalizmussal, hanem egyszerűen nacionalizmussal. Nem nemzetközi-, sokkal inkább nemzetinek mondott az, aminek a propagandáját nyomják le a torkunkon. (Hogy mennyire nemzeti ez a propaganda, azt csak az tudja, aki ismerte a 49-től 53-ig tartó nemzetközit. Egy biztos: egyiknek sincs semmi köze a nevéhez, és mindkettőből a gyűlölet és a megosztási szándék sugárzik.)

Az igazság ebben a konstellációban nem számít. Ezt látjuk Nagy János felvételein! A polgármester már az első kockáknál lebuktatta a hazudozókat. Aztán a többi megszólaló is tételesen cáfolta a híradósok értesüléseit. Ugye nem meglepő, hogy a polgármesterrel készült interjúból semmi sem került adásba? Nem beszéltek a várost eladósító korábbi fideszes vezetésről. Egy szót se mondtak a világraszóló nevetség tárgyát kiváltó „stadion-építésükről. Ezek súlyos milliárdokban mért terhet jelentenek a demokratikus vezetésnek. Az, hogy Szigetszentmiklós olyan város, ahol jelentős a közművek hiánya, nincsenek járdák, és ahol estefelé nem érdemes az utcára menni, mert a gyalogos közlekedés életveszélyes. Jobb esetben sárral lefröcskölik, vagy az árokba sodorják a gyalogost, az utat alig látó autósok. És ez még a jobbik eset!

Súlyos milliárdokra rúgó terheket, adóságokat, félbehagyott beruházásokat, és hátrányos szerződéseket hagyott a Fidesz Szigetszentmiklóson az utódokra. Erről a híradó nem szólt! De hogy egy kb. 50.000 forintos asztal üvegborítása eltört volna a demokratikus összefogás vezetése alatt, az országos fideszes propaganda érdeklődésének központjába került.

Láthatjuk, hogy a Fidesz propaganda gépezet képtelen a tények szerint tájékoztatni. Az írásaikkal, a híradóikkal, a krumpli-, alma- laptop-osztogatásokkal azt akarják elérni, hogy az emberek ne figyeljenek a lényegre. Ne vegyék észre, hogy oda süllyesztette őket ez a rezsim, hogy már az alamizsnáért megalázkodnak, a hazugságért köszönetet mondanak, - és ha így haladunk - a korbácsütésért is kezet csókolnak. Nagy János felvette a kesztyűt, és leleplezte a csalókat. Csak gratulálni lehet neki!

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9616241652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása