CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: Piaci szívatós Csepelen

2020. november 16. 00:02 - csú

nemeth_szilard-2020-11-13-covid_koronavirus_csepeli_piac.PNGNémeth Szilárd (jobbra, a mikrofonoknál és a kamerák előtt) székely zászlóval letakart orcájával is azt mutatta, hogy valahol a nagyon távolban keresi ő a szavakat, és az érveket. Gátlástalanságánál, talán csak magamutogatási vágya a nagyobb! (Persze, ha a szerénységet, meg a tudást nem vesszük figyelembe)

Péntek reggel 7 óra után pár perccel már a Csepeli Piac parkolóját kerestem.

Nem azért, mert 67 év után nem tudom, hogy hol van, hanem azért, mert ahol van, ott most egy blokkolt terület, csíkos kordonnal lezárva pang az ürességtől. A bejáratnál a csepeli közterület-felügyelet oszlopos szolgálata torlaszolja el az utat. Mindenkit elküld………..

Nem csoda a közteresek idegessége, mert mindenki szidja őket, (meg azokat, akik oda állították) mint a bokrot. Ez a helyzet mindjárt beszédtémát is adott a piaci kerengői eszmecserére. A beszélgetni jövő, és a haza bölcse előtt csak átsuhanó, közönségének. Az emberek többsége tudta, hogy az előző nap a parkolóban Covid szűrés volt. Azt is tudták, hogy akkor nem volt lezárva a teljes parkoló. A pénteki - nagy piaci napon - ennek a lezárásnak semmi más okát nem látják, mint azt, hogy valaki (vagy valakik) ki akarnak szúrni, meg akarják szívatni a csepeli vásárlókat. Voltak gyanúsítottak, de a személyt illetően biztos információval senki sem rendelkezett.

Felháborító, hogy akkor idegesítik az embereket, amikor

nekik a vírus, és más fenyegetettségük miatt egyébként is rengeteg problémájuk van! Hallani erről is, meg arról is!  Egy öblös hangú árus trágár szavakkal, de egyértelműen minősíti az ilyen rendezvényt, kitalálóját, és legközelebbi rokonát. A piacra járók reggel még nem tudták, hogy mi lehet az oka annak, hogy ekkora felhajtás történik. Most már mindenki láthatja, Németh Szilárd, a csepeli nagyúr és néhány szövetségese méltóztatott leereszkedni az ő szerető népéhez. Bejelentette, hogy az országban elsőnek (gondolom az ő fenséges közbenjárására) itt alkalmazzák a Covid 19 mobil tesztelést.

Ez rendben van! De akkor erre az alkalomra miért is kellett az egész parkolót a legforgalmasabb nap, legforgalmasabb időpontjában lezárni? Az előző nap is szűrték, aki jelentkezett, mégis szabad volt a parkoló! Talán fél Németh Szilárd az ő népétől?  Vagy óriási hatalmának demonstrálására csinálta ezt az oda nem illő felhajtást? Esetleg Sághi csepeli „köterész-kapitány” túlbuzgósága okozta a galibát? Nem tudhatjuk! Lehet -ez is, -az is, meg lehet egészen más is!

Az mindenképpen biztosnak látszik, hogy ez a Covid-szűrés is egy szemfényvesztés! Egyáltalán nem a népért van! Németh Szilárd és az ő pártjának a támogatottság-növeléséért van. És ez akkora szentség a szélsőséges fideszesek körében, hogy nem néznek ilyenkor sem Istent, sem embert! Csak a célt, a hatalom mindenáron való birtoklását (bitorlását) látják.

A hermetikus bezárkózás mutatja, hogy mennyire elszakadt Németh Csepeltől, és az itteni ügyektől. Már a sokadik eset, amikor bumfordi módon megjelenik a kerületünkben a rezsihuszár és belepiszkít az ügyekbe. Úgy teszi, hogy nem tájékozódik, nem konzultál, hanem saját szakállára dönt: senkivel nem egyeztet, senkit nem kérdez. Bizonyára most is kihagyta a kerületvezetőkkel való konzultációt is.

A székely zászlóval letakart orcájával is azt mutatta, hogy valahol a nagyon távolban keresi ő a szavakat, és az érveket. Gátlástalanságánál, talán csak magamutogatási vágya a nagyobb! (Persze, ha a szerénységet, meg a tudást nem vesszük figyelembe)

Idejön, „beleblődül” a csepeliek arcába, és azt hiszi, hogy megtette, amit várnak tőle! Pedig a két utóbbi országgyűlési választáson megmutatta neki a csepeli nép; sokkal jobban várja, és sokkal jobban tetszik neki, hogyha Németh Szilárd székely zászlóval eltakart arca, és egész egyénisége mentében van.

HORVÁTH GYULA

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7816286064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása