CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Útépítéssel házaló szemfényvesztőket lepleztek le Csepelen

2021. február 19. 00:02 - csú

poltenberg_utaca_nagy_laszlo_es_nemeth_szilard.PNG"A két fideszes, - Németh Szilárd és Nagy László január végén pózolt a Pöltemberg utcában és azért öklöztek, mert – mint örömködve jelezték - megvan a pénz, a szinte járhatatlan utca felújítására. Ez a két (választáson bukott, kudarcot-kudarcra halmozó) figura, csak a magamutogatásért állhatott a fényképész elé. Mert tudásuk, ismeretük nem lehetett, az már tény!" – Ezekkel a sorokkal kezdi egyik bejegyzését saját közösségi oldalán Horváth Gyula. A csepeli önkormányzat ellenzéki (DK-s) képviselője a posztját így folytatja:

„Az említett utca szilárd burkolattal való ellátása ugyanis szemfényvesztés! Ugyanúgy, mint a zsinagógaépítésnek, Jedlik felújításnak, HÉV korszerűsítésnek - és sorolhatnánk a nagy csinnadrattával beharangozott ígéreteket – ezek is mind, csak a magamutogatásuk részei. A valóságban ezek hazugságok! De nekik nem is a produktumok létrehozása, Csepel fejlődése a lényeg. Számukra az a lényeg, hogy őket láthassa a nagyérdemű! Ugyanis választás lesz még és szeretnék, ha emlékeznének rájuk!

Pár nappal a bejelentést követően a „polgármester nevében” /a (száztagú zenekara) kabinetjének egyik ismeretlen munkatársa a ’B’ épület rejtekéből az alábbiakban látható levélben értesítette a lakókat arról, hogy nem lesz útépítés!

A tájékoztatás minden kerületi vezetésnek kötelessége! A választó polgár hülyítése, és a beteges exhibicionizmus közpénzen való kiélése viszont nem az!

Luxus kocsikra, jutalmazásokra, evésre, ivásra, önfényező táblákra, hazug videókra, krumpli osztásra,

strand-építésre stb mindig jut. Ezek szelektív rögzítésére, kitáblázására, megjelentetésére, kinyomtatására van pénzük! De ahogy szorít a költségvetés szíja, azonnal a lakókra verik a spórolás következményét, mert azt elképzelhetetlennek tartják, hogy az önfényezésből, a lakók átveréséből, és a maguk luxusából akár egy szemernyit is visszavegyenek! HGy.

Íme az önleleplező levél:

From: Szmola Beáta EMLÉKEZTETŐ

Tisztelt ……

Hivatkozva Borbély Lénárd Polgármester Úrhoz intézett megkeresésével kapcsolatban engedje meg, hogy a Polgármesteri Kabinet képviseletében az alábbiakról tájékoztassam:

Önkormányzatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy a kerületben tapasztalható több évtizedes fejlesztési elmaradásokat bepótolva minden csepeli utca szilárd útburkolatot, felújított járdát, valamint megfelelő csapadékvíz-elvezetési rendszert kapjon.

A Pöltemberg utca útépítésének kivitelezése – több utcával együtt – napirenden van, azonban forráshiány miatt az önkormányzat nem látja pontosan előre, hogy az útépítés mikor tud megvalósulni. Az Önkormányzat minden tőle telhetőt meg fog tenni, hogy költségvetésbe betervezze az utca megépítéséhez szükséges önerőt.

A tervezett fejlesztések, a jelenlegi vírushelyzet, valamint az ezzel összefüggésben lévő Önkormányzat anyagi lehetőségeinek figyelembevételével tudnak elkészülni. Megértjük panaszaikat, de jelen pillanatban sajnos nem tudunk konkrét időpontot írni a beruházás megvalósulására.

A beruházás megvalósulásáig szíves türelmüket és megértésüket kérjük.”

Horváth Gyula

Forrás: Facebook

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8216427734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2021.02.19. 22:41:32

Szilárd útburkolathoz még anyag sem kellene, csak egy úthenger!
süti beállítások módosítása