CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

"Szívszorítók a szavaid drága Mónika...csak a remény maradt, hogy túléljük."

2021. április 10. 00:02 - csú

munkasotthon_2020_tavasz_nincs_semmi_baj.PNG"...most itt a csend mélyén hangok rejlenek. Visszhangoznak a pezsgő élet hangjai. Képzeletbeli rendezvény van, telt ház..."

Takács Mónikának, a Csepeli Munkásotthon intézményvezetőjének FB-bejegyzését – és a rá adott néhány reflexiót ‑ változtatás nélkül ajánljuk olvasóink figyelmébe:

NINCS

SEMMI

BAJ 

Három negatív szó Fodor Ákos költőtől, amihez mégis pozitív jelentéstartalom társul!

Nincs semmi baj! - ezeket a szavakat ismételgetem, miközben kong az ürességtől a 101 éves intézmény

Csend vesz körül … Kicsordul a könnyem …

De a csend nem ürességet jelent, hanem választ mindenre! Ezeket a falakat nem azért építették 101 évvel ezelőtt, hogy néma csend és üresség birtokolja, hanem azért, hogy hangos zsivaj, zaj, zengés és lüktetés legyen benne! A hangok hamarább meghalnak, mint a színek és illatok, de sokkal tovább kísértenek - mondta Móra Ferenc. Ez valóban így van, mert most itt a csend mélyén hangok rejlenek. Visszhangoznak a pezsgő élet hangjai. Képzeletbeli rendezvény van, telt ház

NINCS SEMMI BAJ. Most nincs gondolat, csendben vagyok s türelemmel várom a végét

Visszavárunk benneteket! Reméljük mihamarább!

Jó egészséget, sok erőt mindenkinek!

Margit Molnárné Várkonyi

Érdeklődöm, elkezdődött-e a felújítás? Ez a kényszer bezártság lehetővé tenné a zavartalan munkát.

Takács Mónika

Kedves Margit!

Egyelőre a legsürgősebb belső karbantartásokat, javításokat végezzük. A legégetőbb a homlokzat és a tetők állapotának rendbetétele, amihez megfelelő időjárás is kell. No meg sok pénz. Adtunk be működési pályázatot és az önkormányzati támogatásból is tervezünk az ingatlanra költeni. Az önkormányzattal együtt keressük a lehetséges forrásokat, megoldásokat. Jelenleg itt tartunk és bizakodunk, hogy a nyár folyamán minden sürgős munkálatot el tudunk végeztetni.

Margit Molnárné Várkonyi

Kedves Mónika! Köszönöm szépen a tájékoztatását. Jó munkát kívánok!

Hilda Zsák Lajosné

Szívszorítók a szavaid drága Mónika, de sajnos most olyan katasztrófa szakadt ránk, az egész országra, hogy csak a remény maradt, hogy túléljük. Elsősorban Neked, de a Munkásotthon valamennyi dolgozójának jó egészséget kívánok.

Takács Mónika

Drága Hilda! Köszönjük a jókívánságot és mi is jó egészséget és kitartást kívánunk! A fenti bejegyzés kiváló férfi kollégám gondolataiból született.

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3716494376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása