CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hogyan születik a titok Csepelen, a Szent Imre téren?

2021. június 25. 00:02 - csú

csepeli_pohi_felulrol_madartavlatbol_8.jpgBejelentés, hír az van, de hetek óta sehol egy korrekt tájékoztatás arról, hogy miért kellett a csepeli főépítészi iroda Kossuth Lajos utca 65. szám alatti telephelyét megszüntetni, és az ott dolgozó szakembereket átzsuppolni a Szent Imre téri hivatalba. Esetleg választ adni az ügyfeleknek: miért kell az eddig elkerülhető kényelmetlenségekkel szembesülniük?

https://csepel.hu/hireink/kozerdeku/item/13383-uj-helyen-lesz-elerheto-a-foepiteszi-iroda 

A döntés okainak, körülményeinek elhallgatása egyik jellemzője a fideszes vezetés tájékoztatási politikájának.

A szűkszavú közleményből ugyanis nem derült ki, miért most kellett áttelepíteni a telephelyet? Hogyan oldották meg a Főépítészi Iroda és Településrendezési Csoport munkatársainak  elhelyezését, a főépítész által működtetett Csepel Építészeti Tervtanács munkafeltételeinek biztosítását.

Költöztetés közben, mellette esetleg történt-e létszámleépítés?

Arról nem is beszélve, hogy a

csepel.hu szerint a telephelyre van bejelentve a Városrendezési Iroda  Környezetvédelmi Csoportja. Mi lesz velük, illetve mi lesz a felszabadult irodahelyiségek sorsa?

Nem mellékes az sem, hogy POHI főépületébe való áthelyezésnek lehetnek negatív hatásai az iroda lakossági és szakmai kapcsolataira.

Az új munkahelyre való nehézkes bejutás ugyanis, több olvasónk szerint csak növeli a távolságot a hatalom gyakorlói és a csepeliek között. 

Mindezekről miért nem beszélnek nyíltan? Miért kell titokban tartani azokat az információkat, – ha vannak – amelyek segítenék megérteni, elfogadtatni egy ilyen nehezen elfogadható intézkedés indokait legalább utólag. Végül, de nem utolsó sorban miért kell titkot szőni egy közérdekű lépés köré? Mit akarnak ezzel a titokkal elfedni a Szent Imre téren?

V.-a.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2216575040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása