CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Botrányosan gyáva hallgatás Csepel fideszes vezetőitől

2021. június 29. 00:02 - csú

3-majom_nem_lat_nem_hall_nem_beszel.jpgOrszágos vagy nemzetközi vihart kavaró hazai botrányos kormányzati eseményekről a csepeli fideszes média általában csak akkor közöl valamilyen anyagot, ha az  Orbán-adminisztrációt kell dicsérni, döntéseit  hajbókolva bemutatni, vagy ha az ellenzéket, leginkább Karácsony Gergely főpolgármestert kell lejáratni.

Az ő szempontjukból érthető ez a hozzáállás, de a tisztességes hírszolgáltatás igénye mellett elfogadhatatlan, hogy például a pedofil törvényhez kapcsolt, emberi jogokat sértő „salátarendelkezések” kapcsán kibontakozott hazai és nemzetközi botrányról sem közöltek a múlt héten semmit, pedig  a csepeliek korrekt tájékoztatása érdekében lett volna bőven közlendő hír. 

A polgármester személyes fb-oldalán „kitekintésként” csak az oltási helyzet bemutatását és a hőséggel kapcsolatos felhívást vállalta, míg Németh Szilárd inkább Orbánra és honvédségi ügyeire koncentrálva osztott meg híreket.

A kerület lakóinak helyi tájékoztatásáért felelős urak elfelejtik, hogy

a pedofil törvényt elítélő véleményekben benne van sok ezer csepeli véleménye is. Ezért a kerületvezetőknek nem ártana ezekben a kérdésekben is állást foglalniuk, valamit mondani, érvelni, ha még egyáltalán vannak érveik a pénzen és a hatalmi eszközökön kívül. Érvelés helyett azonban inkább eljátsszák a kívülállót, a politikamentességet hirdető városvezetőt vagy a nemzet, az ország ügyeivel foglalkozó, Orbán hívő államtitkárt. Pedig csak sima pártkatonák. Lelkük rajta. Olvasóink figyelmébe ajánljuk az alábbi linkeken olvasható cikkeket

https://444.hu/2021/06/25/ossztuz-ala-vettek-orbant-az-unios-allamfok-a-homofob-modositokkal-teleirt-pedofiltorveny-miatt 

https://444.hu/2021/06/24/tizenhet-unios-allam-tiltakozik-kozos-levelben-a-homofob-magyar-torveny-ellen 

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9616606020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása