CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli mosolyalbum: csupa móka, kacagás! De kik és miért hiányoznak a képről?

2021. július 09. 00:02 - csú

napkozistabor_avatasa-2021-07-03.jpgMegnyílt a cseli napközis tábor! Az egyik legjobb és legemberibb beruházása a kerületnek. Olyan objektum épült, aminek mindenki örülhet, és évtizedekre kellemes emberi érzéseket kelthet a felnövekvő nemzedékekben.

A kép tanúsága szerint ezt Csepel nem magának, hanem a Fidesznek köszönheti. Semmi köze a kerületi képviselő-testület más tagjainak, mert nem voltak jelen.

Az biztos, hogy nem mennek a fideszes  Borbély Lénárd közelségébe, mert az ilyen eseteket kizárólag saját politikai céljai, és hatalmi vágyai kielégítésére, az

ellenzékiek gyalázására használja.

Hát hiányzik ez valakinek?

Nem! Ezért inkább távol marad a más színekben mandátumhoz jutott képviselő!

És ez is Borbély célja! fideszes lufik, fideszes képviselők szalag, (és mást) átvágó Lénárd minden zavaró tényező nélkül. Beteljesült a vágya! Azt hiszi, hogy ez az új átvágása is sikerült.

Horváth Gyula

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2616616496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása