CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepel fideszes vezetőit beoltották a valóság ellen?

2021. július 22. 00:02 - csú

hatat_forditanak_a_csepeli_erdekeknek_es_elmennek_a_tenyek_mellett.PNGHátat fordítanak a csepeli érdekeknek és elmennek a tények mellett?

Több országos és fővárosi hírportál, újság már a múlt hét szerdáján  közölte a budapesti ellenanyagszint-vizsgálat eredményét.

Mint ismeretes, a fővárosi önkormányzat vezetői jelentős költségráfordítással lehetővé tették, hogy mindazok, akik a kétszeri oltás után is bizonytalanok a koronavírus elleni vakcina hatékonyságában, a kijelölt pontokon ingyenes laborvizsgálattal ellenőrizhetik saját ellenanyag-szintjüket. Csepel fideszes önkormányzati vezetői visszautasították ezt a lehetőséget, így aztán a kerületben nem volt mód ilyen mérésre. https://telex.hu/koronavirus/2021/07/02/karacsony-gergely-vakcina-antitest-teszt-budapest

A megdöbbentő fővárosi eredmény sem Borbély Lénárd saját fb oldalán, sem a csepel.hu-n nem jelent meg. A lényeg: „A fővárosi ingyenes antitestszint-vizsgálat első eredményei szerint a Sinopharm vakcinával oltott 60 év felettiek mintegy 24 százalékánál nem találtak elegendő, koronavírus ellen termelődő antitestet – írja a főpolgármesteri hivatal.”

Két nap múlva jött a fordulat!

Szokásos pénteki rádiós álinterjújában Orbán Viktor bejelentette, hogy

most már lehetővé teszik a harmadik oltás felvételét… 

https://444.hu/2021/07/16/orban-lehetove-tesszuk-a-harmadik-oltas-felvetelet 

Igaz, nem elsők leszünk ebben a „versenyben”, mert két közel-keleti állam már májusban bejelentette a harmadik oltás felvételének lehetőségét. Ez  persze egy cseppet sem zavarta az udvari szajkókat, a kormánymédia hamis harsonásait és azt fújták, hogy Magyarországon elsőként lesz harmadik oltás…Arról már egy szót sem szóltak, hogy az ellenzék és személy szerint Karácsony Gergely főpolgármester nélkül ebből semmi sem lett volna…

Szerintünk a harmadik oltás augusztus elsejétől való felvétele, a beoltottak számának növelése komoly nehézség lesz. Nem maradhat ki a feladatokból a kerületi önkormányzat sem, hiszen a vírus közelgő negyedik hulláma elleni felkészülés elengedhetetlen feltételéről van szó. Ez pedig valóban az egész kerület ügye. 

Ui. : Csepel egyébként nem kért a fővárosi önkormányzat által korábban felajánlott ingyenes antitestvizsgálatból. https://telex.hu/koronavirus/2021/07/02/karacsony-gergely-vakcina-antitest-teszt-budapest

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7116633556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása