CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fityiszt mutatnak a csepeliek jogos igényeinek a meghosszabbított HÉV vonal helyett

2021. július 26. 00:02 - csú

m0-as_epitkezes_hev_vegallomas_helyett.PNGItt, az M0-ásnál épülhetne a csepeli HÉV új végállomása, de nem fog....Csepel az egyetlen hely, ahonnan a HÉV nem hogy egy városnál nem megy messzebbre, de csupán két kerületen (21. és 9.) belül közlekedik, ha teljes vonalon járnak a szerelvények. (Most éppen nem! Állítólag átépítés miatt IDIGLENESEN a 9. kerületi Boráros tér helyett a Kvassay hídnál van a végállomás…?)

A képen látható tükör (így hívják az építészek a kiszintezett, előkészítési helyet)éppen azon a területen van, ahová az M0-ig meghosszabbított HÉV végállomását elképzeltük.

Ezzel az építkezéssel, fityiszt mutatnak Csepel közlekedési káoszából való kitörése szinte egyetlen hosszú távú lehetőségének is!

Úgy látszik,

maradunk rekorderek, mert mi vagyunk az egyetlen hely, ahol a HÉV nem hogy egy városon nem megy messzebbre, de csupán két kerületen belül közlekedik.

Van egy másik tükör is, (ez az amit mindenki ismer) amiben nagyon sok illetékesnek érdemes lenne belenéznie. Elsősorban a csepeli notabilitások közül, de a szomszédban és az országos vezetői környezetben egyaránt.

Ebben a tükörben megláthatnák eltorzult, a közösségi igényeket és kívánalmakat semmibe vevő, csak a profitra orientált arctalanságukat is!

Horváth Gyula

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1716628356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása