CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nincs más dolga? Csepel polgármestere a főpolgármesterrel szórakozik?

2021. augusztus 02. 00:02 - csú

jedlik_gimi_12.PNGMi van Jedlik gimivel? Hecckampány helyett a kerületvezetőnek válaszolni kellene erre és még néhány egyszerű kérdésre. Hét évvel ezelőtt, 35 pontos választási programjában azt ígérte, hogy ötezer új munkahelyet hoznak Csepelre; inkubátorházat építenek a vállalkozások elősegítése érdekében; elősegítik Csepel összes panelépületének újjászületését; teljes egészében kiépítik a gerincutat; 2x2 sávosra szélesítik a Gubacsi hidat, és még folytathatnánk. Hol tart az ígéretek teljesítésével? Válasz helyett mást tesz...

Csepel polgármestere saját közösségi oldalán folytatta Karácsony Gergely ellenes hecckampányát.

Rengeteg dologban hallathatná a hangját. Például: mi a véleménye a csepeli HÉV körül terjengő ellentmondásos HIVATALOS információkról, miért mostoha sorsú még mindig Háros, miért nincs hír a Gubacsi híd felújításáról, mi lesz a Jedlik Ányos Gimnázium ötmilliárdosra beharangozott felújításával, meddig kell a gimi diákjainak a kényszerlakhelyen tanulniuk…

Mindezek most hidegen hagyják Borbély Lénárdot. Miként elöljáróban jeleztük, Csepel polgármestere Budapest főpolgármesterével szórakozik. Borbély úr a saját családi facebook platformján humorosnak szánt,de csupán gúnyolódásra sikeredett Karácsony Gergely ellenes nyereményjátékot hirdetett, azzal, hogy aki részt akar venni benne, annak fel kell sorolnia három új, a főpolgármesterhez kötődő budapesti fejlesztést.

Kedves Borbély úr! Véleményünk szerint önt nem azért választották meg hívei Csepel polgármesterének, hogy a főváros megválasztott főpolgármestere ellen kampányoljon, hanem, hogy Csepel fejlődését, az itt élő emberek boldogulását segítse elő. Nem kellene először a saját portája előtt söpörnie? 

Mondjuk például

válaszolni néhány egyszerű kérdésre. Hét évvel ezelőtt, 35 pontos választási programjában azt ígérte, hogy ötezer új munkahelyet hoznak Csepelre; inkubátorházat építenek a vállalkozások elősegítése érdekében; elősegítik Csepel összes panelépületének újjászületését; teljes egészében kiépítik a gerincutat; 2x2 sávosra szélesítik a Gubacsi hidat; gyalogos és kerékpáros hidat építenek a Kis-Duna fölé vagy megszüntetik a Csepel SC-ben uralkodó áldatlan állapotokat és az Alapítvánnyal együttműködve megnyugtatóan rendezik a sportklub helyzetét.

Ezekből az ígértekből semmi sem lett. Miért? Ki a felelős? A felelőtlen ígérgető most mossa kezeit és, miközben másoktól politikamentességet kért, vígan, gátlástalanul politizál, önmaga és pártja érdekében, a csepeliek rovására. Meddig tarthat EZ a játék? 

V.-a.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8216646064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása