CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Beoltva a valóság ellen? Beszél, de nem mond semmit...

2021. augusztus 12. 00:01 - csú

vervetel_laborvizsgalat.jpgA Semmelweis Egyetemen nemrég nagyvonalúan felajánlották, hogy ingyen elvégzik a vizsgálatot azoknak, akik egyszer máshol már kifizették azt, és elkeserítő eredményre jutottak. De hozzátették, ha náluk is negatív lesz a lelet, abból nem következik semmi, mert az ellenanyagszintből nem lehet tudni, van-e védettség, így a laboreredmény csak tájékoztató jellegű.

Jelenleg több mint 5600-an vannak abban a Facebook-csoportban, amelyet azok hoztak létre, akiket beoltottak a kínai vakcinával, de a laboratóriumi vizsgálat nem mutatott ki ellenanyagot a szervezetükben. Nem túl nagy választói tömeg, nem ők fogják eldönteni a jövő tavaszi választás kimenetelét, bár a legtöbb sinopharmos még nem szurkolta le azt a tizenegynéhány ezer forintot, amibe a laborvizsgálat kerül, a kör tehát még jelentősen bővülhet.

Aztán végre, mint láthattuk, az ellenzék is megmozdult, Karácsony Gergely közölte, hogy

 a főváros elvégzi az antitestek ingyenes mérését. Nagy érdeklődéskísérte az akciót, és ez döntő szerepet játszott abban, hogy a 60 éven felüliek kínos kínai vakcinás kalandja után végre megkaphatják a hatásos vakcinák valamelyikét...Ez végre valóban szolgálhatja a keleti vakcinák körüli kormányzati hókuszpókusszal kétkedővé tett emberek ügyét.

A Semmelweis Egyetemen nemrég nagyvonalúan felajánlották, hogy ingyen elvégzik a vizsgálatot azoknak, akik egyszer máshol már kifizették azt, és elkeserítő eredményre jutottak. De hozzátették, ha náluk is negatív lesz a lelet, abból nem következik semmi, mert az ellenanyagszintből nem lehet tudni, van-e védettség, így a laboreredmény csak tájékoztató jellegű. Mármint akkor miről tájékoztat?

„Ha nincs ellenanyagod, attól még lehet sejtes immunitásod” – így hangzik az egyik ködös varázsmondat, amit sámándobok kíséretében szoktak előadni a törzsfőnök szolgálatában álló látnokok. Jó, de mi van, ha nincs? Érezzem magam talán védettnek?

Olyan ez, mint az egész állami média. Beszél, de nem mond semmit.

Kárpáti János (Klubrádió)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7116604490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása