CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Előválasztás Csepelen: Komjáthi Imre és Szabó Szabolcs a két versengő jelölt

2021. szeptember 16. 00:02 - csú

elovalasztas_komjathy_imre_es_dr_szabo_szabolcs_-2021-_augusztus.PNGCsepelen és Soroksáron, a 17. számú egyéni választókerületben  induló ellenzéki országgyűlési képviselő-jelöltek: Komjáthi Imre (MSZP-Párbeszéd - LMP - DK) és Szabó Szabolcs (Momentum – Jobbik). Pénteken, szeptember 17-én délután öt órától a Partizán TV nyilvánossága előtt élő, egyenes adásban vitáznak majd. A vita a Facebookon és a Partizán Youtube csatornáján lesz látható. Az előválasztás szervezői szavazni hívnak mindenkit, aki egy tisztességes országban, igazságos társadalomban szeretne élni demokratikus viszonyok között és le akarja váltani az Orbán-kormányt.

Lezárult az ellenzéki előválasztás előkészítési szakasza  Eldőlt, hogy a szeptember 18-26 közötti első fordulóban melyik ellenzéki miniszterelnök-jelöltre és melyik ellenzéki országgyűlési képviselő-jelöltre szavazhatnak a választók.

A miniszterelnök-jelölti szavazás kétfordulós, a második fordulóban az első három jelölt között kell a választóknak dönteni. A szavazás során „online és személyes szavazásra egyaránt lehetőség lesz. Az előválasztás szavazásán minden magyar állampolgár, illetve azok a 17 évesek is részt vehetnek, akik a 2022-es országgyűlési választásokig betöltik a 18. életévüket.” 

A miniszterelnök-jelöltek, a sorsolás után jóváhagyott szavazólapi sorrend szerint:

  1. Karácsony Gergely (MSZP-Párbeszéd-LMP)
    2. Márki-Zay Péter (Mindenki Magyarországa Mozgalom)
    3. Fekete-Győr András (Momentum)
    4. Dobrev Klára (Demokratikus Koalíció)
    5. Jakab Péter (Jobbik)

Csepelen és Soroksáron, a 17. számu egyéni választókerületben  induló országgyűlési képviselő-jelöltek:

Komjáthi Imre (MSZP-Párbeszéd - LMP - DK) 

Szabó Szabolcs (Momentum – Jobbik)

Az előválasztás szervezői szavazni hívnak mindenkit, aki egy tisztességes országban, igazságos társadalomban szeretne élni demokratikus viszonyok között és le akarja váltani az Orbán-kormányt. (https://elovalasztas2021.hu/mirol-szol-az-elovalasztas/ )

Csepel és Soroksár ellenzéki képviselőjelöltjeinek vitája  a  Partizán TV-ben

Partizán eseménye

Milestone Institute (1077 Budapest, Wesselényi u. 17.)

Időtartam: 1 óra

Nyilvános  · Bárki a Facebookon vagy azon kívül

Gyere el a vitára! Kattints a linkre és regisztrálj: https://ny48l6lzrl6.typeform.com/to/CwcGU3dQ

Szeptember 17-én vitát rendezünk a 400 ajánlást sikeresen összegyűjtő képviselőjelöltek között, hogy megismerjétek, kikre adhatjátok le a voksotokat az előválasztáson.

Helyszín: Milestone Institute (1077 Budapest, Wesselényi u. 17.)

Időpont: 2021. szeptember 17. (péntek)

Kapunyitás: 16:45

A vita kezdete: 17:00

Moderátor: Gulyás Márton

A vitára meghívott képviselőjelöltek:
Komjáthi Imre (jelölő szervezetek: MSZP, Párbeszéd, DK, LMP; választott frakció: MSZP),
Szabó Szabolcs (jelölő szervezetek: Momentum, Jobbik, MMM; választott frakció: Momentum).

A vitát a közösségi platformjainkon (YouTube, Facebook) élőben közvetítjük.

Közönségszabályzat a viták során:

  1. Az előválasztási vitán való közönségrészvétel regisztrációhoz kötött, a regisztrációs link a vita Facebook-eseményében, illetve a https://www.elovalasztas22.huoldalon érhető el. A későn érkezőknek a korábban foglalt helyeiket nem tudjuk biztosítani, kizárólag állóhelyeket a terem végében.
  2. A belépés feltétele a védettségi igazolvány felmutatása.
  3. A szervezők a vitán résztvevő jelölteknek fejenként 10 széket biztosítanak meghívottaik számára. A meghívottak névsorát a jelöltek legkésőbb a vita előtti napon 12 óráig továbbítják a szervezők felé. Ennek hiányában a szervezőknek nem áll módjában a meghívottak beengedése, a fel nem használt helyeket a Partizán újra regisztrációra bocsátja.
  4. A jelöltek meghívottai a terem első soraiban foglalhatnak helyet, ezeket a helyeket a szervezők fenntartják a meghívottak számára. A többi hely érkezési sorrendben foglalható.
  5. A közönség tagjai pártszimpátiát kifejező plakátokat, zászlókat behozhatnak a nézőtérre olyan módon, hogy azzal ne akadályozzák a vitát lebonyolító technikai stáb munkáját (kamerákat, operatőröket stb.)
  6. A színpadra párthovatartozást megjelenítő eszközök (zászlók, plakátok, molinók) nem hozhatók, a színpadi díszletet a szervezők állítják össze, egységes módon jelenítve meg a jelöltek nevét, párthovatartozását.
  7. Közönségkérdésekre nem lesz lehetőség, taps általi tetszésnyilvánításra igen.
  8. A szervezők a vita élő videós közvetítésben a jelölteken kívül alkalmanként a közönséget is megjelenítik.

Vitaszabályzat, a viták struktúrája: https://www.elovalasztas22.hu/avitakrol

E.-S. + PartizánTV és internet

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6416689760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása