CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szégyentelen vircsaft! Lesre futtatják a csepeli focit a Szent Imre téren?

2021. október 04. 00:02 - csú

pohi-2021_csepeli_polgarmesteri_hivatal_2021.PNGEgyre inkább látszik: nem a Béke téren van és lesz még balhé. A balhé a polgármesteri hivatalban a sportklub vagyona, sok ingatlanja körül és érte folyik a Fidesz két csepeli hangadója, Borbély Lénárd és Németh Szilárd között.

Összeolvadnak a csepeli labdarúgó egyesületek ‑  írta a fideszes városvezetők hivatalos szócsöve, a Csepeli Hírmondó (CSH).

Félrevezető a CSH cikkének címe. Egyrészt azért, mert a cikkben leírt két labdarúgó egyesület mellett további labdarúgó egyesületek is vannak Csepelen, amelyek – tudomásunk szerint –, nem akarnak összeolvadni a Borbély Lénárd polgármester  által említettekkel. Másrészt, mert a két említett egyesület összeolvadása is megszűnt hiszen a Csepel FC szeptemberi közleménye szerint a Csepel FC Utánpótlás Sportegyesület is „visszatért” a Béke térre. 

Ami pedig a Béke téri stadion használatában való megállapodást illeti, Borbély Lénárd  elhallgatta, hogy

közte és Németh Szilárd között továbbra sincs semmilyen együttműködés a Csepel SC jövőjét illető kérdésekben, hiszen a Németh által megszellőztetett fejlesztési tervet, amelyet a 168óra.hu A tét: Csepel focija címmel tett közzé, a polgármester és a csepel.hu azóta sem közölte, illetve kommentálta. Arról nem is beszélve, hogy Németh csapata az idézett cikkben arról beszélt, hogy már ősszel elkezdődik a „létesítmény felújítása és fejlesztése”. https://168.hu/itthon/csepel-foci-jovo-csepel-sc-211865 

Blogunk is foglalkozott a témával, írásunk címe: A balhénak vége, felejtsük el? Csepelen már szent a béke a Béke téren?

Egyre inkább látszik: nem a Béke téren van és lesz még balhé. A balhé körülötte és érte folyik, a Fidesz két csepeli hangadója között. A kérdés csak az, hogy az érintettek mikor unják meg a szégyentelen vircsaftot.  

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr10016686696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása