CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Borbély tudja, de nem mondja...

2021. november 26. 00:02 - csú

kis-duna_cikkhez_1.PNGEz szerintünk kötelezi a kerületvezetőt, hogy részt vegyen a szakmai munkában, s tájékoztassa a képviselő-testületet és a csepeli lakosságot közmeghallgatás formájában, a Kis-Duna-part egészének várható változásairól.

Borbély Lénárd fb oldalán, illetve a csepel.hu-n is közölték, hogy a „Budapest Fejlesztési Központ (BFK) kérdőíves felmérést indított, melyben a Ráckevei (Soroksári)-Dunához való viszonyáról, a területen észlelt környezeti problémákról kérdezik a kitöltőket, illetve a térség értékeit vizsgálják.”

Azt már nem írták meg, hogy nem rég a BFK találkozóT szervezett a pesterzsébeti Dunai Csónakházban, a térségben érdekelt kormányzati és helyi önkormányzati szervekkel, szakértőkkel, ahol ismertették az eddig végzett munkát. A közzétett képek szerint a programon megjelent Borbély Lénárd, aki eddig nem adott tájékoztatást az

ott elhangzottakról. 

https://bfk.hu/hirek/a-szakemberek-es-a-nagykozonseg-velemenyet-is-kikerjuk-az-rsd-rol/ 

Az ott elmondottak szerint a megvalósíthatósági tanulmánynak és a környezeti hatástanulmánynak 2023 végére kell elkészülnie, de előtte lesz lehetőség megvitatni a tervezett elképzeléseket.

Ez szerintünk kötelezi az önkormányzati vezetést, hogy részt vegyen a szakmai munkában, s tájékoztassa a képviselő-testületet és a csepeli lakosságot, pl. közmeghallgatás formájában, a Kis-Duna part egészének várható változásairól.

Kíváncsian várjuk a polgármester véleményét és elképzeléseit a tervekről, illetve a témával foglalkozó képviselő-testületi ülés előkészületeiről. 

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8916755104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása