CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ki tud róla? Németh Szilárd bocsánatot kért? Szem- és fültanúkat keresünk…

2021. december 22. 00:02 - csú

csepeli_birkozo_club_klub_burattino_2021-november_25_-atadasra_keszulve.PNGNem az Orbán-kormány milliárdjaiból, hanem a sportoló fiatalok, a szüleik és a szurkolók odaadó, önkéntes munkájával készültek a csepeli birkózók a centenáriumi ünnepséggel egybekötött új edzőtermük megnyitójára a Táncsics utcai Burattino iskolában. A Hollandi úti több milliárdos birkózó monstrumban  nincsen számukra hely?

A Csepeli Birkózó Club nemrég közölte, hogy ünnepséget tartottak a Magyar Birkózók Szövetsége megalakulásának 100. évfordulója alkalmából.

Miután Németh Szilárd nem engedte, hogy edzhessenek a birkózók céljára milliárdokért létrehozott Kis-Duna parti birkózó csarnokban, az ünnepségre a Táncsics Mihály utcai Burattino Iskola tornacsarnokában került sor, amelyet a klub végleges helyének jelölt ki az önkormányzat. 

„...úgy tudtuk, hogy a szövetség vezetése a legmagasabb szinten képviselteti magát az eseményen:” Németh Szilárd azonban nem jelent meg, pedig „...gyakran látjuk facebook posztjain a klub melegítőjében, főzni, kirándulni, biztos a szívéhez nőtt a ruhadarab.” - írják.

Talán azért nem jelent meg a birkózó szövetség elnöke, mert

Borbély Lénárd polgármester is jelen volt a programon? Lehet, hogy nem is akart részt venni vagy más nagy jelentőségű rendezvényen volt, ahol éppen „az egyre erősödő migráns nyomást” kellett letörnie?

A magát egykori birkózónak valló fideszes politikus biztos sikeresen vitt padlóra, fektetett két vállra néhány, a határon aznap áttörni akaró migránst. Ezt pontosan nem tudhatjuk, mert valószínűleg a szokásos szerénysége miatt hallgat erről  az államtitkár.

Az viszont  bizonyára biztos, hogy Németh úrnak is kínos lehetett „kihagyni” az ország egyik legrégebbi, világhírű birkózó klubjának programját. Lehet, hogy már elnézést is kért a csepeli birkózóktól? Csak mi nem tudunk róla?

Aki hallotta már Németh Szilárd bocsánatkérését bármilyen ügyben, őt kérjük, ne tétovázzon. Írja meg a világszenzációt nekünk. Azonnal közzétesszük.

E.-S.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1616768074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása