CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Orbán elvonásai milyen hatással lesznek a csepeli egészségügyre?

2022. január 25. 00:02 - csú

sztk-ok-777_2_csepeli_sztk.pngA Fidesz-hatalom feléli a jövőt  a mindenáron való választási győzelem érdekében? Mi lesz a csepeli gyógyító munkával?

A Fidesz-kormány 350 milliárdos megszorító csomagja után újabb, ezúttal 755 milliárdos „megtakarítást” szigorítást jelentett be Orbán gépezete. A 444.hu-n megjelent cikk szerint:

„A közleményből annyi azért kiderül, hogy a pénzügyi tartalékképzés összefügg a választás előtti Nagy Év Végi Osztogatással: így jut pénz a 13. havi nyugdíjra, a családi adóvisszatérítésre, a 25 év alattiak adómentességére, a munkát terhelő adók 750 milliárd forintos csökkentésére és a béremelésekre.” https://444.hu/2021/12/23/755-milliardos-kiadascsokkentest-jelentett-be-a-kormany

Mivel a választási ígéreteket, az elképzelhetetlen mértékű osztogatást már nem tudták és nem akarják visszavenni, az államcsőd elkerülése érdekében marad a

gazdaság visszafogása.

Megéri a mindenáron való választási győzelem érdekében felélni a jövőt? 

Karácsony Gergely fb-oldalán azt írta, hogy Orbánék gyakorlatilag lenullázzák az Egészséges Budapestért Programot, amikor 2022-re 13 milliárdot vesznek el a budapesti egészségügy fejlesztésétől.

Kíváncsian várjuk, hogy az elvonások mennyiben érintik a csepeli egészségügyi fejlesztéseket, a 3,5 milliárdos 2019-es összegből marad-e valami 2022-re.

Ha nem, tervezik-e a megígért fejlesztések megvalósítását?  

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2516802418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása