CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A régi Kicsi-ügyből elrettentő nagy pofon lett mára Csepelen és még nagyobbak jöhetnek, ha…

2022. március 02. 00:02 - csú

haziorvos_2ab.pngAz elképesztő, felháborító tényről szóló hír  elterjedt az országban: Csepelen vigyázzon az ide pályázó orvos, mert itt szégyenszemre megtörténhetett, hogy a fideszes városvezetők nem várták igazán, hanem kiutálták és megalázták a háziorvos-jelöltet.

Csepel polgármestere facebook oldalán olvashatóaz alábbi hirdetmény:

„Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata pályázatot hirdet a területi ellátási kötelezettséggel működő, az egészségügyi alapellátás körzeteinek megállapításáról szóló 12/2019. (VII.03.) önkormányzati rendelet 1. számú mellékletében meghatározott 14. és 15. számú háziorvosi körzetben, vállalkozási formában, határozatlan időre szóló feladat-ellátási szerződés keretében vagy helyettesítés útján történő felnőtt háziorvosi feladatok ellátásra.”

A háziorvosi körzetekbe orvost találni egyre nehezebb feladat.

Ilyenkor kell elgondolkozni azon, hogy milyen rossz döntés volt annak idején a csepeli háziorvosi körzetbe jelentkező orvost  politikai okok miatt elutasítani. Elevenítsük fel a történteket, hogy megértsük, ami ebből következett:

Dr. Kicsi Jenő, a kerületünkben hosszú évekig közegészségügyi orvosként dolgozott már, amikor a 12 évvel ezelőtti fideszes hatalomváltás után csepeli háziorvosi körzetre pályázott. A Fidesz frakció (Csepelen addig páratlan módon) elutasította a pályázatát!

Akkor sem lehetett ennek a döntésnek más magyarázatát adni, mint most; azért utasították el, mert Dr. Kicsi Jenő a szocialistákkal is tudott együtt dolgozni!

Az elképesztő, felháborító tényről szóló hír  elterjedt az országban: Csepelen vigyázzon az ide pályázó orvos, mert itt szégyenszemre megtörténhetett, hogy a fideszes városvezetők nem várták igazán, hanem kiutálták és megalázták a jelöltet.

Sokat kell még dolgoznia Borbély Lénárdnak és a csapatának, hogy ennek a hírnek elkopjon az elrettentő ereje!

Forrás: Horváth Gyula közösségi oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1216820426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása