CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Németh Szilárd-Bagdi Emőke mérkőzés törölve, de a kabaré az maradt és hasít

2022. március 16. 00:02 - csú

bach_szilvia_bagdi_emoke-nemeth_szilard_kabare-2022-02-16.pngNémeth Szilárd közösségi oldaláról ‑ se szó, se beszéd – eltűnt Bagdi Emőke szakpszichológus szívet, lelket gyönyörködtető ajánlása. A törlés okait nem kötötték a nagyérdemű orrára... Bach Szilvia színésznő, humorista azonban megfejtette a rejtélyt, és közzé is tette a több mint 188 ezer nézőt vonzó paródiát, amelynél már csak Németh és a valóság tud nagyobb kabarét produkálni

Valószínűleg már sohasem tudhatjuk meg, hogy vajon ki szólhatott a két főszereplőnek, hogy ezt azért már mégsem kellene…

Nagy visszhangot váltott ki, hogy a fideszes választási kampány részeként Németh Szilárd az értelmiség néhány helyi és országos kiválóságával, miniszteri biztossal „gyarapította” támogatóinak sorát:

> Bagdi Emőke szakpszichológus például azért ajánlotta Némethet a csepeliek figyelmébe, azért javasolta országgyűlési képviselőnek, mert nála hitelesebb politikust nem ismer. Később, talán Németh közismert szerénysége, vagy a pszichológus ajánlásának indokán felháborodott hozzászólók kommentjeinek hatására, Németh Szilárd közösségi oldaláról ‑ se szó, se beszéd – eltűnt Bagdi Emőke szívet, lelket gyönyörködtető ajánlása. A törlés okait nem kötötték a nagyérdemű orrára... Bach Szilvia színésznő, humorista azonban megfejtette a rejtélyt, és közzé is tette a több mint 188 ezer nézőt vonzó paródiát, amelynél már csak Németh és a valóság tud nagyobb kabarét produkálni:

 

Megjegyzéseink:

> Egy Csepelen is dolgozó kórházi kardiológus főorvos azért állt ki a képviselő-jelölt mellett, mert Németh „már bizonyított”. Annyira, hogy eddig kétszer meg is bukott a választáson.

> Később egy világhírű énekesnő, a helyi nyugdíjas közösségi ház vezetője és világbajnok öttusázó is ajánlotta Némethet, végül Borbély Lénárd ajánlása zárta a sort. 

Várjuk további országos hírű fideszes politikusok, egy pedagógus, egy akadémikus, majd néhány olimpikon, köztük egy-két birkózó támogató szellemes, Némethnek a legbátrabb, legsokoldalúbb fideszes pártkatonának, a nagy rezsiharcosnak hősi tetteit bemutató ajánlásait. A Honvédelmi Minisztérium politikai államtitkára, a Fidesz pártalelnöke, a birkózó szövetség elnöke, számos hazai és nemzetközi kitüntetés és elismerés birtokosa, étvágygerjesztő gasztroblogger, a csepeli sport megmentője, a csepeliek nagy barátja megérdemli. Megérdemli? 

Már csak azt nem értjük, mi lehetett az oka Németh képviselő-jelölt úr eddigi kudarcainak, a 2014-ben és 2018-ban elszenvedett vereségeknek? Lehet, hogy a csepeli és soroksári választók többsége, szemben a Fideszhez köthető (vagy kötött) értelmiség Némethet támogató csoportjaival, már kiismerte Németh Szilárdot, s nem kértek, nemkérnek belőle? 

Ők, önök fognak dönteni április 3-án is...

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6117705772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása