CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ki állítja meg a Kis-Duna-parti monstrum terjeszkedését?

2022. április 13. 00:02 - csú

nemeth_szilard_a_birkozo_akademia_akademikusa.pngA Németh Szilárd által gründolt Birkózó Akadémia további terjeszkedése elleni hatékonyabb fellépése érdekében Csepel polgármestere sikeresen próbálta maga mellé állítani az ott élő csepelieket. Cserébe megígérte, hogy a volt ifjúsági tábor területén megvalósuló beruházás további tervezésébe is „bevonja” a helyi lakosokat. Holnap (április 14-én) délután öttől fórumot rendeznek a viharos ügyről...

Az Orbán legjobb tanítványai címre sikerrel pályázó  csepeli fideszes vezetők április 14-én folytatják az előre kiszámítható közvélemény-felmérések, lakossági fórumok sorozatát.

A januárban indult „konzultáció”, fontos állomása volt az úgynevezett közösségi tervezés. A kiadott kérdőív álkérdései már akkor vitatottak voltak.

A polgármester fb-oldalán  közvetített

showt a február 4-i lakossági fórum követte, ahol Borbély Lénárd a Németh Szilárd által gründolt Birkózó Akadémia további terjeszkedése elleni hatékonyabb fellépése érdekében sikeresen próbálta maga mellé állítani az ott élő csepelieket. Cserébe megígérte, hogy a volt ifjúsági tábor területén megvalósuló beruházás további tervezésébe is „bevonja” a helyi lakosokat.

Most a nagypéntek előtti csütörtökre hívta össze a téma iránt érdeklődőket a polgármester.

Kérdéseink, amelyeket már korábbiakban is megfogalmaztunk, s amelyekre azóta sem kaptunk választ:

- Mennyibe kerül a beruházás?

- Miből fizetik a szükséges milliárdokat?

- Mikorra várható a tervezés, illetve a beruházás befejezése?

Bízunk abban, hogy ezekre a kérdésekre is lesz válasz április 14-én.

Csepelen a remény mindent és mindenkit túl él. Jól tudjuk, a remény hal meg utoljára…

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2317803939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása