CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Honnan tették ki és honnan kellene kitenni Németh Szilárdot?

2022. június 23. 00:02 - csú

nemeth_szilard_a_birkozo_akademia_akademikusa_1.pngCsokorba szedték a bukott államtitkár által gründolt birkózó monstrum létrehozásának körülményeit, Megírták azt is, hogyan hagyta Németh cserben egykori klubját.

A csepeli önkormányzat fideszes vezetéséhez közel álló helyi lap alapos összefoglalót tett közzé, amelyben azt taglalták, hogy Németh Szilárd hogyan tol ki rendszeresen saját régi csapatával, az önkormányzattal szoros kapcsolatot ápoló Csepeli Birkózó Clubbal” olvasható a 24.hu-n.

https://24.hu/fn/gazdasag/2022/05/13/csepel-fidesz-nemeth-szilard-birkozo-klub/, de a  168.hu is átvette az írást.

Blogunk már többször foglalkozott a polgármester és Németh Szilárd államtitkár között évek óta tartó ellentétekkel. Ez a hír a kettejük közötti rossz viszony választások utáni elmérgesedését jelzi. A hírt eredetileg közlő Csepeli Birkózó Club vezetése azon háborodott fel, hogy

a Magyar Birkózó Szövetség (elnök: Németh Szilárd)  elvette tőlük a strandbirkózó Országos Bajnokság első fordulójának megrendezési jogát.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=484720016732564&id=100862971784939

Az ügy kapcsán a 24.hu felidézte a 2021. február 17-i írását, amelyben csokorba szedték az államtitkár által gründolt birkózó csarnok létrehozásának körülményeit, Megírták azt is, hogyan hagyta Németh cserben egykori klubját. A cikk végén az is kiderült, hogy a tagdíjat nem fizető Némethet a klub egykori elnökét, végül simán kitették a klubból. 

És végül egy mondat a cikkből, amit állítólag Németh Szilárd mondott: „Ezt a pénzt én szereztem, én építettem, ez az enyém!”

Szerintünk nem csak a klubból kellene kitenni. 

h.-r-

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7317832773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása