CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ez egy nagyon gázos történet

2022. augusztus 27. 00:01 - csú

gyulolet-b_2.PNGIrány a pánik! Minden adott, hogy jól összevesszen mindenki mindenkivel, és ami eddig simán ment, most már akadozzon, sőt felboruljon. Habár egy háború, egy aszály és egy jól fölhizlalt válság alkalmas minden kapkodásra. Teret nyert az elmebaj. Még a kutyákra is átragadt ez a feszültség, és akik eddig jóban voltak, azok vicsorogva széttépnék a másikat. A gazdáik még nem esnek  egymásnak, csak utálkoznak, és  csúnya szavakat vagdalnak egymás fejéhez...Ami itt a legjobban hiányzik, az a tolerancia, és a másik megértése,  emberszámba vétele...

Példaadónk, a kancellár – illetve a miniszterelnök –, Orbán úr meg rátesz egy lapáttal. Ahelyett, hogy „nyugodt erőként” (emlékeznek még erre?) megfontoltan döntene a legfontosabb kérdésekben, hazardíroz, és kapkod. Ha nincs elég fa fűtésre, akkor vágjuk ki a fákat, vagy ha nincs elég üzemanyag, dolgozzunk többet és lesz. Ha a katások túl jól érzik magukat, akkor stop kata, ha a tanárok rumliznak az alacsony bérek miatt, nyaraljanak a Balatonon helyette, majd az Unió megoldja, vagy sem. Tusnádfürdőn is hangoztatta, hogy mi ki akarunk maradni mindenből, mert csak. Oldja meg az

Unió, az Ukrajna, az Amerika, meg az Oroszország a problémákat.

A bajban derül ki, hogy ki az igazi barát. Akkor most a lengyelek nem igazi barátok??? Az amerikaiak meg igazi barátok? Mi a helyzet az oroszokkal? Viktor! Putyinnal még mindig jóban vagy, vagy az egy nagyon gázos történet?

Ellenzék??? Most van, vagy nincs? Önök mit gondolnak erről? Van olyan politikai erő, amelyik képes odaállni Orbán elé, ha nemcsak a fákat akarja kivágni, hanem a belepofázó fejeket, meg a Gyurcsányt?

Nincs!

Hogy mi van? Van még némi benzin, még van nyugdíj, meg még kenyér is kapható, és még van pár napunk ebből a csodálatos nyárból, amelynek kánikuláira mindig emlékezni fogunk, hogy aztán nekivághassunk az ősznek, meg a télnek.

Forrás: Neuman Gábor (Klubrádió)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr117908639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása