CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mutogató bajnokok versenye a Hollandi úton, a Kis-Duna partján

2022. szeptember 01. 00:02 - csú

ifjusagi_tabor_felujitasa-2022-07-19_rombolas_1.pngEzt most felújításnak nevezik Csepelen. Ifjúsági tábor volt...

Csepel polgármestere a Hollandi úti ifjúsági tábor fejlesztésével foglalkozó nyilatkozataiban, beszédeiben szeret visszatérni a múlthoz.

Sajtótájékoztatóin, rendezvényeken, testületi üléseken Borbély Lénárd rendre elmondja a 15 évvel ezelőtti vezetés ostorozása céljából, hogy az akkori vezetők be akarták építeni a Kis-Duna-partot, s ők „...ellenzéki képviselőként, (a Fidesz frakció vezetője volt) civil szervezetekkel közösen utasították el.” Hiába’ állandóan kampányolni kell. Majd ismét a régóta ismert szöveg következik: „...A Kis-Duna-partot nem lehet beépíteni...stb”.

Ezzel állandóan a Németh Szilárddal évek óta folytatott hatalmi harcát, szembenállását próbálja becsempészni az olvasó gondolataiba, ami

már egy kicsit unalmas. Unalmas, mert kb másfél éve folyik a kettejük közötti adok-kapok, eredménytelenül. Ráadásul arról nem szól, hogy a konkrét ügyben Németh az eddigi nyertes!

 A mostani rezsiügyi kormánybiztos ugyanis, éppen a polgármester segítségével és önkormányzati támogatással építette be a Kis-Duna-part egy részét, létrehozva a volt ifjúsági tábor mellett, a KIMBA birodalom központi telephelyét és a Béke téri sporttelepen is fejleszteni akar – az önkormányzat ellenére is.

Az is rendszeresen hiányzik Borbély Lénárd „tábori szövegeiből”, hogy mennyibe kerül a tábor „felújítása”, ha azokat a munkálatokat, ami jelenleg folyik a táborban, még felújításnak lehet nevezni. Szerintünk milliárd körüli fejlesztésről van szó, amit azért illett volna jóváhagyatni a képviselő-testülettel.

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7017904499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása