CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gázos hallgatás a csepeli fideszes vezérkarban, de mitől akadt el a szavuk?

2022. szeptember 27. 00:02 - csú

szabo_szabolcs-jo-parlamenti_kep_6.PNGAmíg a kormánypárti kerületvezetők hallgatnak, addig Csepel ellenzéki országgyűlési képviselője nem rejti véka alá a véleményét. Szabó Szabolcs ezt írta fb oldalán: „Egészen parádés a kormány kommunikációja. Nálunk nincs ellátási probléma, ezért elrendelték a gázfogyasztás 25 százalékos csökkentését.”

A csepel.hu szolgai módon, egy szó kommentár, értékelés nélkül adta le a kormányinfón elhangzott tájékoztatást az állami szerveknek előírt 25 százalékos „gázcsökkentésről”. 

https://csepel.hu/hireink/kozelet/item/14361-gulyas-gergely-huszonot-szazalekos-gazcsokkentest-irtunk-elo-az-allami-szerveknek 

A magyarnemzet.hu cikkeinek vélemény, kritika nélküli átvétele megszokott módszer a fiedeszes önkormányzati médiában, különösen Csepelen. Most is ez történt, azonban

Gulyás Gergely miniszter mostani kormányinfója az átlagnál nagyobb vihart kavart – aminek ismertetése már nem fért bele a csepel.hu szerkesztőjének eszmevilágba, ezért nem is foglalkozott vele. Pedig érdemes lett volna. A lényeget a 444.hu fogalmazta meg legjobban aznapi, Egy éven át hahotázott a kormány és médiája a spóroló Nyugaton, aztán behúzta a kéziféket című írásában,

(https://444.hu/2022/09/08/egy-even-at-hahotazott-a-kormany-es-mediaja-a-sporolo-nyugaton-aztan-behuzta-a-kezifeket),

míg az rtl.hu szembesítette Szentkirályi Alexandrát korábbi véleményével, amikor is a kevesebb fűtésről szóló baloldali ötletet kritizálta (https://rtl.hu/hirado/2022/09/08/videon-ahogy-az-rtl-szembesiti-szentkiralyi-alexandrat-egy-korabbi-rezsicsokkentes-baloldal-beszolas-tiktok).

Szabó Szabolcs, Csepel országgyűlési képviselője ehhez kapcsolódóan a saját közösségi (fb) oldalán az alábbiakat írta a kormány döntésének kommunikációjáról:

„Egészen parádés a kormány kommunikációja. Nálunk nincs ellátási probléma, ezért elrendelték a gázfogyasztás 25 százalékos csökkentését.”

Egyre több a jele a kormány kapkodásának, annak, hogy nem tudja kezelni a növekvő gazdasági válságot, amelyet rossz gazdaságpolitikája és az EU-val szembeni hozzáállásának, szégyenteljes pávatáncos politikájának esetleges bukása még tovább mélyíthet. A kerület fideszes vezérkarának e kudarcos politika csepeli következményeiről, elhárításának lehetőségeiről egyetlen hang véleménye sincs…?!

H.-R.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7717931389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása