CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli mocsárvilág árulással, haszonleséssel, átveréssel

2022. november 10. 00:02 - csú

csepeli_fidesz-frakcio_varosvezetok_2021-es_foto_3.pngA kerületvezetők és a Fidesz-frakció. Tudják ők azt, hogy átverés, amit tesznek. Tudják, hogy a számukra három éve kudarcot hozó választási eredmények következtében csak homokra építhetik terveiket! Leginkább azért, mert ismerik azt a tapasztalatot, hogy akik egyszer már elárulták az egyik szövetségesüket, azok máskor, ha egyéni érdekük úgy diktálja, akkor elárulják a mostanit is!

Csepelen is érvényes: szólj igazat és betörik a fejed! ‑ Így összegzi a közelmúltban szerzett közéleti tapasztalatait Horváth Gyula ellenzéki (DK-s) önkormányzati képviselő. A történteket és a velük kapcsolatos véleményét a közösségi oldalán Közölte:

„Nem rég reflektáltam Ábel Attila egyik bejegyzésére és varázsütésre megint nekem estek!

Kicsit se bánt, mert látszik benne az értelem hiánya és az indulat meg az ellenszenv túlburjánzása, ami elveszi a bírálat legkisebb értékét is. Pedig csak azt merészeltem állítani, hogy három évvel ezelőtt a csepeli önkormányzati választáson – Ábel Attila győzelmi emlékezetével szemben - a Fidesz nem nyert! Ez pedig tényszerűen igaz! A szavazatok alapján ugyanis nyolc ellenzékit és nyolc fideszest választott Csepel lakossága három éve a képviselő testületbe!

A 8:8 meg döntetlen mindenhol!

Attila ezt megértette, de

a szolgalelkű „fidesznyikok” nem vették az adást!

Szerintük a döntetlen is győzelem!

Nincs kétségem afelől, hogy nekik a vereség is győzelem lesz! Ahogy illiberálisoknál már lenni szokott.

 Láttuk, hogy Trump bukását milyen „győzelmi parádéval” ünnepelték a Capitoliumnál a „fidesznyikokhoz” hasonlóak.

A fideszesek, ahogy közelebb kerülnek az önkényhez, egyre inkább hasonlítanak is hozzájuk. Már tudják,: nem a szavazó polgárokat kell megvenni. Ők is azokat vették meg, akik egy kis pénzért szembe merik köpni magukat meg az elveiket! Az így kialakult mocsárvilágot győzelmi mámorral próbálják legitimálni.

Tudják ők azt, hogy átverés, amit tesznek. Tudják, hogy a számukra három éve kudarcot hozó választási eredmények következtében homokra építhetik csak terveiket! Leginkább azért, mert ismerik azt a tapasztalatot, hogy akik egyszer már elárulták az egyik szövetségesüket, azok máskor, ha egyéni érdekük úgy diktálja, akkor elárulják a mostanit is!

Forrás: Horváth Gyula közösségi (fb) oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1717957074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása