CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A száműzött csepeli „akadémikus” titkosított szeánsza a Hollandi úti monstrumban

2022. december 01. 00:02 - csú

nemeth_szilard_es_kocsis_mate.jpgKínos mosoly és kínlódás.  Németh Szilárd nem Csepel országgyűlési képviselője, a csepeliek háromszor szavazták le. Ezek után ki hatalmazta fel, hogy Csepel nevében beszéljen?

Megdöbbentő, de eddig senki sem hiányolta, hogy Németh Szilárd nem volt ott a Szent Imre téri adventi gyertyagyújtáson. Ilyen hálátlanok lennének a hívei és lekötelezettjei? Éveken át ő nélkülözhetetlen tartozéka volt az ilyen és ehhez hasonló önkormányzati ájtatosságnak. Nem egyszer maga gyújtotta meg a gyertyát, de hol van az már?

A rezsibiztos (sértődötten, önkéntesen vagy valamilyen kényszer hatására) száműzött lett. Új társaságban, a Kis-Duna partján, a birkózó akadémiai monstrumban gyújtogatott és üzent gyújtó hangú jókívánságot advent alkalmából.

Németh Szilárd akadémiai birodalmi központjában, a KIMBÁ-ban más gyújtó hangú beszéd is elhangzott.

Lakossági fórumot tartott Kocsis Máté a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője és Németh Szilárd a rezsibiztos kormánybiztos. A fórum előkészítése alighanem titkos volt, mert a meghívott csepeli és soroksári pártaktivistákon kívül a civil társadalom, a közélet iránt érdeklődők egy nappal korábban értesülhettek a fórumról, Németh fb oldaláról.

Nem közölte a rendezvény hírét a Csepeli Fidesz fb oldala, a csepel, hu, de a csepel.info sem. A rendezvény utáni csepeli tájékoztatás sem értékelhető.

Szerencsénkre néhány részt vevő, nem tartotta titkos összejövetelnek a programot. Külön cikkben foglalkozott a témával a 444.hu és telex.hu is. Most a telex.hu „Megkérdeztük Németh Szilárd rezsibiztostól, hogy mit szól Orbán Viktor háromszoros rezsiszámlájához” c. írásának felvezetőjét idézzük: 

„Az inflációs adatokat nem hiszik el, a szankciókat pedig a világot überelő multiknak tulajdonították a Fidesz lakossági fórumán. A kormánypárt két nagyágyút vetett be Csepelen, ahol Kocsis Máté részletesen levezette, hogy a magyarországi ellenzéket hogyan fizette le az amerikai energiaipar, hogy utána itthon tolják a szankciós szekeret.” 

Németh egyébként a következővel válaszolt az őt kérdező újságírónak: „Nem fogok válaszolni semmire! Világos?” https://telex.hu/video/2022/11/24/nemeth-szilard-kocsis-mate-szankciok-lakossagi-forum-csepel-rezsi-inflacio-orban-viktor-fidesz Világos!

Ami viszont mindennél felháborítóbb, hogy Németh a közösségi oldalán közölt kép fölé ezt írta: „Csepel is nemet mond a szankciókra!” Először is Németh Szilárd nem Csepel országgyűlési képviselője, a csepeliek háromszor utasították el jelölését. Másodszor: ki hatalmazta fel, hogy Csepel nevében beszéljen? Harmadszor: honnan veszi, hogy a csepeliek is elutasítják a szankciókat?

Egyelőre az sem ismert, hogy az orbáni „konzultációs kérdésekre” válaszolók közül hányan utasították el a szankciókat? Németh talán tudja, hogy a Csepelen mennyien és mit válaszoltak?  Ha igen, akkor mesélje el, hogy fért hozzá az adatokhoz…

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9517990500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása